3D roteer ballen

3D roteer ballen

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


3D roteer ballen
3D roteer ballen3D roteer ballen3D roteer ballen3D roteer ballen

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Indrukwekkende vaardigheidsniveaus hebben ons voorbereid in het spel Balls Rotate 3D en je moet heel nauwkeurig zijn met de voortgang van de bal om de finishlijn te bereiken. Om dit te doen, drukken we op het scherm, hetzij met de muis als je op pc speelt of met je vingers als je het op mobiele apparaten doet, en we zullen de bal rollen en een oranje pad creëren.
Je zult tussenliggende platforms vinden, maar je moet oppassen dat je de rode blokken niet aanraakt, anders verlies je het spel. Daarnaast zul je meerdere obstakels vinden om te ontwijken om je pad te vervolgen en alle niveaus van de Balls Rotate 3D-game te overwinnen.
Geniet van het spel 3D roteer ballen, het is gratis, het is een van onze .io games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van .io

Hole.ioPanda AdventuresPing IOLock MasterGulper IOGunBorn.ioTornado IOMini Giants IOClassic Snake IOPapers.io ManiaHole IOIO opschonenNieuw Aquapark.ioSnake Bus IOSmismi onlineOffice.ioSea Dragons IOBoss Business Inc.Garbage Collector IOCrazy Rush IODragon IONitroClash IOBig Fox Warz IOPikan. Io het spel DriehoekSushi Party IOSnow Wars IOGangsterz IOGevaarlijke zomerBonk. IoDeeep. IoCaptureflag.ioEmoji SnakesBom Bom IOWorms ZoneGravitygame. IoTekenenBlack Hole.io3D magneetrollerSpeed Racer: Roads3D-padverf
Go to TOP