Santa Claus-uitdaging

Santa Claus-uitdaging

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Santa Claus-uitdaging
Santa Claus-uitdagingSanta Claus-uitdagingSanta Claus-uitdagingSanta Claus-uitdaging

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Als je een passie hebt voor behendigheidsspellen met de muis, moet je deze spannende game maken die naar onze portal komt. Help de kerstman en zijn slee door de schoorstenen te springen, zodat je het einde van het scherm kunt bereiken zonder het te vernietigen. Breng een goede tijd door met het demonstreren van je vaardigheden zodat de kerstman en zijn slee non-stop springen en soepel op hun bestemming aankomen. Probeer door te gaan naar de onderkant van het scherm zodat je kunt genieten van de avonturen die het spel voor je heeft voorbereid. Laat de emotie beginnen! .
Geniet van het spel Santa Claus-uitdaging, het is gratis, het is een van onze avontuur games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van avontuur

Express vrachtwagenMr. Bullet online plezierExplosieve dozenVal van het meisjeVind de schatNet op tijdBaby Hazel: Geniet van de regenachtige dagenBaby Hazel: Leer zwemmenBaby Hazel: Time to SleepMiddeleeuws levenBaby Hazel heeft leuke moederdagRubberfabriekOnbekende wereld: maak een wereldCrazy Potato AdventureSpringen op spikesRuby's Adventures: 2DVuurvliegjes tijdBaby Hazel: Veel plezier als dierenarts´ Kleurrijke bruggenBaby Hazel: Ziek van de maagVernietig de insectenKasteel lichtBaby Hazel: In sprookjeslandLaatste hebzuchtSpring spring door het hartLock DungeonBooty SweeperWoedend kanonGrappige bootie-veegmachineAdventures of Moley hij Purple MoleDe tijdwerkerSuga Moni AdventuresDe beste avonturierEen speer, een doodSnijd al het houtStofzuiger in actieMysterieus bosGa door de kerkersDonkere mijnBereid Baby Hazel voor op een leuke zomer
Go to TOP