Santa T-Rex Run

Santa T-Rex Run

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Santa T-Rex Run
Santa T-Rex RunSanta T-Rex RunSanta T-Rex RunSanta T-Rex Run

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Santa T-Rex Run is een fantastische versie van de populaire Chrome-game wanneer een pagina niet kan worden geladen. Nu kun je deze uitdaging aangaan in een kersteditie waarin ze de dinosaurus hebben gekenmerkt met een leuke kerstmuts. Jouw missie zal zijn om door de bomen en struiken te springen die je onderweg tegenkomt.
Je moet voorzichtig zijn en opletten, want ze zullen de snelheid van het spel te allen tijde veranderen. Ze kunnen ook je voortgang versnellen dan het veel langzamer maken. Je moet op de hoogte zijn van elke snelheidsverandering om te voorkomen dat je crasht en zo ver mogelijk in dit Santa T-Rex Run-spel komen.
Geniet van het spel Santa T-Rex Run, het is gratis, het is een van onze dinosaurussen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van dinosaurussen

Dinosaurus AttacksDinosaur levenSpeed Racer: RoadsSpitsuurGoof RunnerRabid RabbitCrossy Road ZombiesFun Race 2: SpongeBob-versieTomb RunnerGrappig legioen van sterrenVerkeer loopt onlineKerstraceKerst geometrie DashDe droom van de kerstman3 auto' sHybriden RacingOneindige Bike RunnerHarde vrachtwagenRaak Zombies on the RoadDe verloren kipBus SurfersCowboy runnerCrazy WalkSky rollerBugs Bunny RunSuper Stickman HookWoedende 3D-raceGrappige bloedraceSanta Run: Geschenken verdelenSubway Surfers: Santa loopt door de stadKerst parkerenSimulatie van extreme autoracesDeath RunKlimmer autoKleine pedroViking WayRaceauto slepenCartoon vluchtBaby Race GalaxyAchtervolging van luxe auto's
Go to TOP