Slimme dinosaurussen

Slimme dinosaurussen

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Slimme dinosaurussen
Slimme dinosaurussenSlimme dinosaurussenSlimme dinosaurussenSlimme dinosaurussen

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Je zult de missie hebben om enkele gijzelaars in het bos te redden. Dinosaurussen die wetenschappelijk werden onderzocht zijn erin geslaagd uit het laboratorium te ontsnappen en zijn niet alleen gelaten, ze hebben de wetenschappers gegijzeld. Jouw missie zal zijn om de wetenschappers levend te redden, maar wees voorzichtig, want dinosaurussen hebben een aantal valstrikken geplaatst zodat ze ze niet kunnen vinden. U kunt selecteren in de modus voor één speler of twee spelers. Lukt het jou om de gijzelaars levend te redden? Probeer wetenschappers te redden van slimme dinosaurussen. .
Geniet van het spel Slimme dinosaurussen, het is gratis, het is een van onze dinosaurussen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van dinosaurussen

Dinosaurus AttacksDinosaur levenDay of Danger!: Henry DangerSpannende autoraceBrandend bosBoze grootmoeder springt hoogPlaneet nulHalloween: Waar is mijn zombie?Stuiterende baby' sEscape RaceDe piratenjongenTransport Dinosaurs: SimulationOverleven op de wormenplaneetPrison Escape FunnyOverbelaste passagiersSuper Boy UiGeld makerVeel plezier met de berenZoek naar Harmony 2Tony Ramos Pro SkaterKoelende kerkerTalenten Hans en GrietjeFoxyland 2Red of sterfKogelvis in de oceaanHans en Grietje: monsterlijke ontsnappingKnippen en opslaanGeometry Rash ChallengeSpeelse tomaatJump Hamburger JumpZombinators Auto'sBaby Hazel: Veel plezier in het dinosaurusparkDikke hamsterSlidersCad War 4Ben 10: World RescueGalop op het ritme van de muziekZBall 4 HalloweenKerstfort HurlyLand van de vos 2
Go to TOP