Super 3D Wereld Avontuur

Super 3D Wereld Avontuur

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Super 3D Wereld Avontuur
Super 3D Wereld AvontuurSuper 3D Wereld AvontuurSuper 3D Wereld AvontuurSuper 3D Wereld Avontuur

🌟 Rating
2.8 / 5 of 9 votes

Maak je klaar voor een geweldig avontuur met een personage dat perfect de klassieke Nintendo-loodgieter Mario Bros. Imiteert. Je moet springen en voorkomen dat je in de leegte valt om de enorme reis te voltooien. Verzamel de munten die je vindt om punten toe te voegen aan je marker.
Gebruik de pc-muis of het aanraakscherm van uw mobiele apparaat om over de platforms te springen, spikes te vermijden en te proberen niet in de leegte te vallen. De reis is erg lang en je zult controlepunten vinden waar je je voortgang kunt opslaan en niet vanaf het begin hoeft te beginnen wanneer je in dit Super 3D World Adventure valt.
Geniet van het spel Super 3D Wereld Avontuur, het is gratis, het is een van onze Mario bros games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Mario bros

Happy Alien JumpSpringende vaardigheden meesterVierkant streepjeOverslaan Upload het platformHopscotchSpring met JustinRicht de stuiterende balHet grote avontuur van JimRace met de kerstmanKnorren rennenRacing springenDe avonturen van de witte katMillenials WiFi HungerHet Ticino Tour AdventureSterren stijgenGeometry JumpBox AdventureJongens hoppenStickman RopeOovalBackflipperStraalsprongFlappy CatThe Floor is Lava 3DUpload UploadColor BoxHorse Racing: Fence JumpKerst KogamaZombie Tsunami OnlineSuper Boy UiRij het grafTurbo maxGrappige racebekerRen of sterfDe carrière van mijn kleine ponyRocking SkyPingu en zijn vriendenJumpy RushSplashyKerstman springen
Go to TOP