Super World Adventure

Super World Adventure

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Super World Adventure
Super World AdventureSuper World AdventureSuper World Adventure

🌟 Rating
3.9 / 5 of 213 votes

Beleef een spannend avontuur in de puurste Mario Bros-stijl en help onze hoofdrolspeler om al deze levels die voor ons liggen te overwinnen. Je zult moeten eindigen met de vijanden die je vindt over hen heen springen en de munten verzamelen die er helemaal zijn. Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen en de spatiebalk om te springen. U kunt paddenstoelen en bloemen vinden die u een extra leven zullen geven. In elk level heb je drie levens die je moet behouden als je deze met succes wilt afronden. Als je sterft, zal je opnieuw beginnen, maar de voortgang zal worden opgeslagen, je zult de vijanden die je eerder hebt gedood niet vinden. Het bereikt de grote vlag en overschrijdt de Super World Adventure-niveaus.
Geniet van het spel Super World Adventure, het is gratis, het is een van onze Mario bros games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Mario bros

Het grote avontuur van JimWaterprinsesKiko AdventureKerst avontuurBubble Pop AdventuresFoxyland 2MariocraftNinja jongenShell-heldenFlappy KirbyVegeta vs Mario: AnimatiePokémon: Fishing MagikarpTony Ramos Pro SkaterVuur dinosaurusMr. Bullet online plezierVind de geldautomaten in de stadArnie AttackVeel plezier met het springen op het platformGeniet van de avonturenraceSpring spring door het hartUltra ruimteschepenPokémon Go hackedLock DungeonLoop met de tovenaarSanta Claus-ruimteSluipschutters op het dakWoede op de wegKasteelverdediging: 2DBooty SweeperPUBG: SlagveldenGrappige bootie-veegmachineIn het donkerSpike springtSchildpad oversteken van de wegZoek naar Harmony 2Swing!Jump Hamburger JumpStacky ZooPokémon MegaOverlevende schildpad
Go to TOP