Sushi Party IO

Sushi Party IO

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Sushi Party IO
Sushi Party IOSushi Party IOSushi Party IOSushi Party IO

🌟 Rating
1 / 5 of 4 votes

Sushi Party IO is een nieuwe versie van de succesvolle Slither. Io omdat je deze worm zult moeten hanteren in zijn missie om sushi te eten en groter en groter te worden om je tegenstanders het hoofd te bieden. Opnieuw worden we geconfronteerd met een online multiplayer-game waarin we vechten tegen mensen van over de hele wereld om de Top 1 van de server te bereiken.
Verzamel de stukjes sushi die over het hele niveau zijn verspreid om je worm te laten groeien en punten te scoren naar je marker. Laat je tegenstanders tegen je lichaam botsen om ze te vernietigen en de buit te krijgen die ze tot nu toe hebben verzameld in deze Sushi Party IO.
Geniet van het spel Sushi Party IO, het is gratis, het is een van onze .io games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

👥 Voor 2 spelers of meerAndere games van .io

Emoji SnakesGravitygame. IoSnowfight. IoSlap. IoPaperio GameSpace1. IoEmoji LimaxSuperhex. IoSlither. IoBonk. IoOceanar. IoHordes. IoBig Fox Warz IOPikan. Io het spel DriehoekHole.ioGunBorn.ioSmismi onlinePapers.io ManiaSnake Bus IOMini Giants IOHole IOIO opschonenNitroClash IOBladez-ruimteDeeep. IoSlitherio 3DCaptureflag.ioSplix. IoBom Bom IOBoss Business Inc.Black Hole.ioOvar. IoRanger Steve in de Hunger GamesSlimes IODirect online voetbalYumi. IoKnifez. IoHilly IOOnline multiplayer VertixioVeroveren
Go to TOP