Sweet Candy Mania

Sweet Candy Mania

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Sweet Candy Mania
Sweet Candy ManiaSweet Candy ManiaSweet Candy ManiaSweet Candy Mania

🌟 Rating
5 / 5 of 1 votes

Wie houdt er niet van snoep? Met dit spel kun je alles hebben wat je wilt, dus verzamel alle snoepjes die vallen wanneer je met dezelfde snoepjes van het spel slaat. Je hebt een beperkt aantal schoten, gebruik ze met strategie om het hele scherm vrij van snoep te laten. Probeer door te gaan naar het einde van de niveaus. Veel plezier met dit spannende spel om al je vaardigheden te laten zien, behaal een goede score om op het scorebord te komen. .
Geniet van het spel Sweet Candy Mania, het is gratis, het is een van onze Candy Crush Saga games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Candy Crush Saga

Geniet van HalloweenEen chemische match3Gratis fruitboerderijCandy LandMatch ArenaCookie Blast ManiaSnoep regenBevestig de luxe juwelenCandy Rain 2Zombie GemCrow GemsEmoji CrushHalloween CrushGoku eliminerenMysterieuze snoepjesFunny cut the Rope: MagicExplosieve speelgoeddozenRen voor de Super SweetsGrappig snijd het touw: experimentenCandy MonsterConnect Animals: Onet KyodaiFunny cut the Rope: Time TravelGrappige Santa Claus-verschillenOntgrendel het bordTomaten Bravo 2Halloween geheugenBereid heerlijke taartenSuper Wings-geheugenGrappig snijd het touw 2KerstcadeauDikke droomMonster omhoogMinecraft Survival FunnySnijd het eerlijkEpische Logo QuizDuw op de doosVerzamel meer snoepjesJongens kookuitdagingBaby Hazel kleedt zich als een chocoladefeeLeuke machine
Go to TOP