Taartwedstrijd met de prinsessen

Taartwedstrijd met de prinsessen

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Taartwedstrijd met de prinsessen
Taartwedstrijd met de prinsessenTaartwedstrijd met de prinsessenTaartwedstrijd met de prinsessenTaartwedstrijd met de prinsessen

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Vandaag moeten we deelnemen aan een cakewedstrijd en de jury bestaat uit de prinsessen Rapunzel en Sneeuwwitje. Er zijn twee manieren om deze leuke titel te spelen en je kunt de uitdaging aangaan, waarbij je de taart die in de linkeronderhoek verschijnt perfect moet kopiëren.
Aan de andere kant heb je de creatieve uitdaging, waarin je de ingrediënten moet kopen en de combinaties moet maken die je het lekkerst lijken. In beide spelmodi moet je het oordeel van de prinsessen onder ogen zien om te zien of jij de winnaars van deze cakewedstrijd kunt zijn.
Geniet van het spel Taartwedstrijd met de prinsessen, het is gratis, het is een van onze koken games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van koken

Maak een tomatenquicheMaak een plantaardige lasagneMaak een heerlijke tiramisuPindakaaskoekjesBereid heerlijke broodjesBereid grappige cupcake van puppy voorBereid snel de beste hamburgers voorBereid perenijsFruitcakeMaak wat heerlijke gebakken appelsVincy bereidt rode fluwelen cakeMaak een appeltaart klaarGrappige patissierBereid heerlijke donuts met onze chef-kokKalkoentaart knaltOntbijt voor mamaKeuken Royal DonutsBereid heerlijke taartenMama Hazel: Burgers bereidenBaby Hazel: Thanksgiving-keukenMama Hazel: Sandwich klaarmakenBereid heerlijke sushi rollMama Hazel: Bereid Cannelloni voorMama Hazel: Pepperoni Pizza bereidenMama Hazel: Kebab Chicken bereidenBaby Hazel: Jack O-Lanterns PizzaBaby Hazel: recept voor puddinghuisMaak een heerlijke aardappelsaladeVang de ingrediënten in de luchtSimulator: Koken TurkijeSnijd het eerlijkTomaten Bravo 2Mama Hazel: Cupcakes bereidenAvocado sandwichKoken van aardappelchipsMaak ijshoorntjesFast Kitchen 2: DonutsSushi ChefMaak suikerspinKeuken: Zomer Smoothies
Go to TOP