Talking Ben: Pet Time

Talking Ben: Pet Time

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Talking Ben: Pet Time
Talking Ben: Pet TimeTalking Ben: Pet TimeTalking Ben: Pet TimeTalking Ben: Pet Time

🌟 Rating
3.8 / 5 of 4 votes

Je zult moeten bewegen met sluwheid en strategie, zodat je erin slaagt om overwinnaar te worden in dit spel om aan de behoeften van Ben te voldoen. Help Ben met zijn eten, met zijn drankje, streel hem, raak zijn benen, buik, hoofd aan en heb plezier. Test je pijlniveau-vaardigheden en probeer een nieuw record te vestigen. Veel plezier in dit spel voor de kleintjes in het huis. Laten we een leuke tijd hebben om voor Ben te zorgen. Dit leuke spel kan vanaf elk apparaat worden gedaan: Smartphone, tablet en pc.
Geniet van het spel Talking Ben: Pet Time, het is gratis, het is een van onze Talking Tom games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Talking Tom

Welkom Super Doll-tweelingBaby Hazel: Funny Pet PartyBouw een huis voor het huisdierDierenliefhebber dierenartsDien Ellie bij haar herstelLieveheersbeestje en haar vrienden: ze bereiden zich voor op de zomerAnti stress spelSherwood: Arrow LauncherZorg voor de baby LemurBaby Hazel: Heeft plezier als danserHuisdier kamerBaby Hazel kleedt zich als officierBaby Hazel: Enjoy ChristmasZorg goed voor onze babyBaby Hazel speelt met Baby JakeDoornroosje ZwangerGeboorte van de Ellie-tweelingBaby Hazel: Jack O-Lanterns PizzaVerwaarloosd huisdierBaby Hazel speeltijdSleeping Princess: Geboorte van haar tweelingBaby Hazel zorgt voor haar pasgeboren broerBaby Hazel: Fun TimeBaby Hazel: zorg voor je katBaby Hazel: zorg voor je kleine broertjeBus noodgevalPet RescueMedische noodhulpVaccins voor de miniprinses ElsaNova Snake.ioHelp de tandarts in noodgevallenBaby Hazel: zorg voor je broerBaby Hazel: ontvang je pasgeboren broerZorg voor onze vriendelijke koalaIce Slushy MakerSlang op de propellerVoer Mypetdog-nummers inWormzoneJessie heeft plezier met haar huisdierGrappige handverzorging
Go to TOP