Tinker Bell Pregnant

Tinker Bell Pregnant

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Tinker Bell Pregnant
Tinker Bell PregnantTinker Bell PregnantTinker Bell PregnantTinker Bell Pregnant

🌟 Rating
4.1 / 5 of 46 votes

De kleine fee Bell of the Disney-wereld is terug en deze keer met goed nieuws, verwacht ze haar eerste baby. Het is de laatste herziening in de dokter omdat ze binnenkort zal bevallen, dus we zullen haar vergezellen tijdens dit bezoek. Je moet beginnen door je pet op te zetten en er een eerste zorg aan te geven.
Trek de thermometer aan, meet de spanning en de hartslag van je hart voordat je de echo gaat maken. Als we dat doen, moeten we de baby meten en zien dat zijn hartslag in orde is. Wanneer je wordt ontslagen, zullen we je de zorg thuis moeten geven, zodat je je medicatie neemt, fruit eet en, ten slotte, we de buik van zwangere Bell zullen schilderen.
Geniet van het spel Tinker Bell Pregnant, het is gratis, het is een van onze Tinker Bell games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Tinker Bell

Ladybug met ernstige verwondingenPrinses babydoucheLieveheersbeestje van de babyLieveheersbeestje: Zwanger winkelenZwangere BarbieBadende Lieveheersbeestje BabyLieveheersbeestje en Barbie zwangerSleeping Princess: Geboorte van haar tweelingVaccins voor de miniprinses ElsaFrozen: Elsa and Anna babiesPanda simulatorWelkom Super Doll-tweelingZorg voor wilde dierenZwangere prinses: geboortetijdLieveheersbeestje: Zwanger bij het kuuroordBaby Hazel zorgt voor haar broer MattGenees baby LilyFotostudio voor zwangere vrouwenHappy Baby's tuinMoana's baby in het ziekenhuisKliniek voor grappige monstersDisney Princesses: Bezoek de babyartsBaby Olie: Eerste schooldagTalking Ben: Pet TimeZorg goed voor onze babyZiekenhuis CatsPou baadt baby'sLieveheersbeestje: Versier de babykamerBus noodgevalBella: Zwanger ongevalBaby Hazel: Fun TimeMonster High Draculaura en haar baby versieren haar kamer!Assepoester: Zwangere tweelingBaby Hazel: zorg voor je broerBaby Hazel: Alien FriendBella' s verpleegsterImmunisaties voor baby van ElliePrinsessen: beste zwangere vriendenBaby Hazel zorgt voor haar pasgeboren broerDoornroosje Zwanger
Go to TOP