Toren Hanoi

Toren Hanoi

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Toren Hanoi
Toren HanoiToren HanoiToren HanoiToren Hanoi

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Tower Hanoi is een leuk spel van logische vaardigheid waarbij je de toren van blokken moet krijgen die je op platform A hebt gevormd, ga naar platform C. Om dit te doen, moet je de blokken verplaatsen met het uitgangspunt dat de meeste Kleine kunnen op de grotere worden gestapeld en niet andersom.
Het lijkt eenvoudig, maar al snel zul je zien dat de taak veel gecompliceerder is dan je dacht en dat je je veel moet concentreren om je missie in dit fantastische spel te bereiken. Bereik je doel in zo min mogelijk bewegingen en daag je vrienden uit om je beste score in Tower Hanoi te verslaan.
Geniet van het spel Toren Hanoi, het is gratis, het is een van onze Vermogen games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Vermogen

Rij de held van eerBallon omhoogHoud je evenwichtBlast kubussenBedek met blokkenVorm het patroon van het schermBehendigheid: Zwart en witGolf 2Hole in oneTrapSplashySpindel onlineVal de limousines aanColor BallsJungle JamKleuren glijdenFruit SlasherEén manierLange benenKleur SwitchVerdeel ze3D Snake ColorKoelende kerkerHorror kleurHongerige LillyUltra vormLichtgevende lijnenFruitverzamelaarCubic TowerVuurballenQubiltzVaardigheid: Color RashLeuke Battle of SpheresSelecteer kleurenToast op tijdBrain trainerBlue Block EscapeToren BouwenRijd de balVind grappige figuren in de puzzel
Go to TOP