Tower Crash 3D

Tower Crash 3D

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Tower Crash 3D
Tower Crash 3DTower Crash 3DTower Crash 3DTower Crash 3D

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Breek deze grote toren van gekleurde blokken met behulp van de kogels van je kanon in de Tower Crash 3D-game. Je hebt beperkte ballen en elk van deze komt overeen met een kleur. Je moet de ballen gooien die overeenkomen met de kleur van de bal met die van het doelblok.
De perfecte strategie om de hele toren af te breken zal zijn om de onderste zone aan te vallen, zodat de bovenste blokken vallen wanneer deze wordt vernietigd. De zwarte zone wordt gewist als je naar beneden gaat, dus totdat je het laatste platform bereikt. Richt en schiet met je kanon om de toren af te breken in Tower Crash 3D.
Geniet van het spel Tower Crash 3D, het is gratis, het is een van onze canyons games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van canyons

Blasty flessenRollende DominoRuimte ballen en blokkenSchiet op de toren om verder te gaanEmoji StackPor balBrikoKlop de balBricks Balls Crusher3D roteer ballen3D magneetrollerCastle SiegeSlaan blikjesBowling Hit 3DGrappige piraataanvalAngry Fun ZombiesGrappig bowlenTower ManiaLego: Stacky StackSuper Stacker 3Cannon Basketball 4Helix Knife Throw 3DToren HanoiBoze TrolStack Ball: Open je weg naar slagenBallon omhoogVernietig de 3D-torenBattle discDe ridder redt de prinsesBasketball MasterInfinity GolfToren controleZuma BoomHole BallsOddbods: Ice Cream WarUltieme honkbalStack Fall 3DArkanoid: Monster BricksHelix Jump: Halloween-editieVoetbal: Crossbar Challenge
Go to TOP