FANSPELLEN

Vuur en water doolhof

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


Avontuur Games Puzzels Games Platform Games Vermogen Games A10 Games Ontsnapping Games Actie Games Zuilengang Games Vuur en water Games 2 spelers Games

📝 Waar gaat de game over: Vuur en water doolhof?


Vuur en water doolhof
Vuur en water doolhofVuur en water doolhofVuur en water doolhofVuur en water doolhof

🌟 Rating
5 / 5 of 3 votes

Fire and Water Maze is een nieuw spel van Fire Boy en Water Girl waarin we samen moeten spelen, alleen of met de hulp van een vriend. We zullen de edelstenen water en vuur moeten verzamelen, die zonder meer overeenkomen met elk van onze personages.
Zoals je je kunt voorstellen, zal de Fire Boy immuun zijn voor rode plassen, terwijl het aanraken van de blauwe zal sterven. Het zal ook gebeuren met het Water Girl en de blauwe plassen, dus je moet heel voorzichtig zijn. Activeer de mechanismen en zorg dat ze allebei hun doel bereiken in dit nieuwe spel van Fire and Water Maze.
Geniet van het spel Vuur en water doolhof, het is gratis, het is een van onze Vuur en water games die we hebben geselecteerd.

🎮 Hoe het spel te spelen: Vuur en water doolhof?GamePlay toevoegen


Voetbal GamesAuto's GamesVermogen GamesSlijtage GamesMeisjes GamesBubble shooter GamesMario bros GamesZombies GamesKoken GamesTafel GamesGevecht Games2 spelers GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP