Water graven

Water graven

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Water graven
Water gravenWater gravenWater gravenWater graven

🌟 Rating
5 / 5 of 1 votes

Dig Water is een leuk behendigheidsspel waarin we ons een weg naar het water moeten banen om het vuur te blussen dat een einde maakt aan deze schattige ananas. We moeten zeer bekwaam zijn om de beste route te maken om het water de drie vruchten te laten bereiken en het vuur te doven.
Naarmate je door de levels vordert, neemt de moeilijkheid toe, omdat je het beschikbare water moet verdelen om alle hoeken te bereiken waar de ananas wordt gevonden. Maak je klaar voor dit fantastische behendigheidsspel en versla alle niveaus van Dig Water.
Geniet van het spel Water graven, het is gratis, het is een van onze Telefoons, mobiele games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Telefoons, mobiele

Fast foodFZ Knife UpSuper Pineapple PenGa kip ga1, 2, 3, raak de muur aanHappy SlushieCrazy WalkFlappy stuiterenBlad helderSuper schonerBubblegum-trucsJumpy RushGeef me door 2Paperio 2Ball Racer 3DPopcorn koortsTown JumpSwingersCandy BurstTornado Bump 3DCut It PuzzleFall to RescueWissel van kantPor balCrashy CatMeester SushiSnijd hetSushi SliceSpringende vaardigheden meesterMoeilijkste spel op aarde3D magneetrollerBal verfSnakelandRope HelpMors het bierPerfect Roll HitVinger splashCut the Rope 2Kip verliefdVierkant streepje
Go to TOP