Zorg voor het kleine huisdier

Zorg voor het kleine huisdier

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Zorg voor het kleine huisdier
Zorg voor het kleine huisdierZorg voor het kleine huisdierZorg voor het kleine huisdierZorg voor het kleine huisdier

🌟 Rating
5 / 5 of 3 votes

Klik op dit spannende spel waar je de dierenarts helpt om te zorgen voor dit prachtige huisdier dat gewond is geraakt in de kliniek. Het helpt alle wonden te helen, je oren schoon te maken, nagels te knippen en alle vlooien te verwijderen. Was en droog je vacht als alle wonden zijn genezen. Geneest je ogen en maag. Vergeet niet om de kleur van uw ogen, vachtkleur en verschillende kostuums te veranderen voor het dierenfeest dat de dierenarts doet. .
Geniet van het spel Zorg voor het kleine huisdier, het is gratis, het is een van onze Pet games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van Pet

Wanda zorgt voor de zwerfhondJessie heeft plezier met haar huisdierPet SpaMijn zak huisdierBaby Hazel: zorg voor je goudvisGrappige huisdier rouletteBaby Hazel: Funny Pet PartyOutfits voor een leuk huisdierEliza's dierenwinkelJessie en haar dierenwinkelVoer Mypetdog-nummers inVoer mijn huisdier nummerPet RunHuisdieren verf onlineVictoria zorgt voor een schattig kittenPas op met liefde voor onze schattige kittensZorg voor eenhoorns met liefdeZorg voor onze kleine ponyZorg voor onze prachtige NemoZorg voor ons waterpaardZorg voor de feeënwerelddraakZorg voor de wolf uit SprookjeslandZorg voor de sprookjesachtige eenhoornDierenliefhebber dierenartsZorg voor onze vriendelijke koalaZorg voor de baby LemurZorg voor onze mooie eekhoornZorg voor de prachtige pandaGekke nagelartsZorg voor onze kleine pony met liefdeGrappige handverzorgingElsa Magic ZooGrappige virtuele dierentuinZorg voor de schattige olifantZorg voor ons prachtige konijnGrappige dieren tandartsBaby Hazel zorgt voor haar broer MattPrinsessen zorgen voor gewonde huisdierenSuper Doll: Suffer AccidentKliniek voor grappige monsters
Go to TOP