Zorg voor de prachtige panda

Zorg voor de prachtige panda

  • aandeel
  • Reload
  • Gameplay


📝 Over deze game


Zorg voor de prachtige panda
Zorg voor de prachtige pandaZorg voor de prachtige pandaZorg voor de prachtige pandaZorg voor de prachtige panda

🌟 Rating
0 / 5 of 0 votes

Klik op dit spannende spel waar je de dierenarts helpt met het verzorgen van deze prachtige panda die erg vies uit het bos kwam. Help het schoon te maken, droog het, voed het veel fruit, verander de kleur van zijn lichaam, maak het een mooie make-up, verander de kleur van zijn ogen. Kies prachtige outfits om te genieten van het feest dat ze organiseren in het magische bos. Veel plezier met het verzorgen van onze panda door hem veel liefde en zorg te geven. Dit leuke spel kan vanaf elk apparaat worden gedaan: Smartphone, tablet en pc. .
Geniet van het spel Zorg voor de prachtige panda, het is gratis, het is een van onze dieren games die we hebben geselecteerd.

🎮 Controles om te spelenGamePlay toevoegen

Andere games van dieren

Geactiveerd varkenHaai aanvalNova Snake.ioNeon Snake.ioLand van de vos 2Veel plezier met het eten van vis in de zeeRunner fruit springenWorms Zone GrappigDierenquizBewaar de 3 panda' sConnect Animals: Onet KyodaiOnthoud de jungleVoltooi het dierKleine zeemeermin dierenwinkelMelk de koeDierentransport simulatorRed de walvisChef Toad: Culinary WaySmash mierenBeren houden vanEindeloze kikker sprongVeel plezier met bellen blazen onder de zeeLeuke explosieVoer de hongerige kikkerUitroeiing van vliegenMiljonair KrokodilVerplaats de vogelsEekhoorn in de sneeuwBaby Hazel: Veel plezier op de safariSlangen en grappige trappenVarkens simulatorSafari: Voed de dierenWaterbalBirdy DropSuper Monkey LegendOp zoek naar de EenhoornSpring met JustinStacky ZooKoala SlingMijn Dolphin Show 6
Go to TOP