Ren met Aladdin in AgrabahAladdin spelAladdin: Prince RunAladdin: Arabian NightAladdin en de Magische LampAladdin en de schattenAladdin motorfietsAladdin verschillen zoekopdrachtenAladino zoek schatDe kus Jasmijn en AladdinAladdin, ongelooflijk kaart


Andere games van Aladdin

Jasmine: Spells for Back to SchoolJasmine: Back to HomeDressing prinses JasmineMario, Sonic en Aladdin een geweldige trioDisney prinsessen prinsen dressMakeover: Prinses JasmineAladdin en Jasmine jurkKleed het genie van Aladdin aanYasmin puzzelZwangere Jasmine AladdinJasmijn en de magische lampPrinses Jasmine jurk met KerstmisVerzin de prinses van Aladdin

Aladdin Games

Ontdek de stad Agrabah met Aladdin

In het Verre Oosten, waar de sultan regeert zijn volk uit de woestijn zand en hoewel dit is een goede man, afgevaardigden zijn verplichtingen Jaffa raadsman die alleen hunkert de kracht en de mensen konden minder zorg. Dit is waar we ontmoetten een jonge dief Aladdin met een groot hart, omdat alleen stelen wat ze nodig hebben om te overleven of om anderen te helpen.

Op een dag deze man is na een dief, die u naar een grot vol schatten. Deze man probeert om wat dergelijke rijkdom te vangen, met zo'n pech dat wordt ontdekt en heeft om te draaien kan slechts een lamp zijn. Wat hij niet weet is dat deze lamp is niet alleen een mooi object als een genie wanneer gewreven binnen haar bereid om drie wensen verschijnt verlenen.

De man wil proberen om het gebruik van deze woo de prachtige Yasmin, dochter van de sultan met welke paden gekruist op een nacht waarin hij leerde leven buiten de paleismuren. Deze ontmoeting met de sultan zal uw adviseur Jaffa verliezen papieren en probeert de jongeren om te doden hun plannen om Yasmin trouwen en worden de volgende sultan niet te frustreren.

Vlieg door Agrabah met het vliegende tapijt van Aladdin en raak Jafar en zijn papegaaimeer kwijt

Go to TOP