Aladdin

Aladdin Games
anderen Aladdin Games

Andere gratis spelletjes
+ 200
nieuw
Slijtage GamesSlijtage Games
+ 100
nieuw
Puzzels GamesPuzzels Games
+ 20
nieuw
Zwanger GamesZwanger Games
+ 120
nieuw
Disney GamesDisney Games
+ 140
nieuw
Avontuur GamesAvontuur Games
+ 10
nieuw
Cars GamesCars Games

Aladdin Games

Aladdin Games

In het Verre Oosten, waar de sultan regeert zijn volk uit de woestijn zand en hoewel dit is een goede man, afgevaardigden zijn verplichtingen Jaffa raadsman die alleen hunkert de kracht en de mensen konden minder zorg. Dit is waar we ontmoetten een jonge dief Aladdin met een groot hart, omdat alleen stelen wat ze nodig hebben om te overleven of om anderen te helpen.

Op een dag deze man is na een dief, die u naar een grot vol schatten. Deze man probeert om wat dergelijke rijkdom te vangen, met zo'n pech dat wordt ontdekt en heeft om te draaien kan slechts een lamp zijn. Wat hij niet weet is dat deze lamp is niet alleen een mooi object als een genie wanneer gewreven binnen haar bereid om drie wensen verschijnt verlenen.

De man wil proberen om het gebruik van deze woo de prachtige Yasmin, dochter van de sultan met welke paden gekruist op een nacht waarin hij leerde leven buiten de paleismuren. Deze ontmoeting met de sultan zal uw adviseur Jaffa verliezen papieren en probeert de jongeren om te doden hun plannen om Yasmin trouwen en worden de volgende sultan niet te frustreren.Probeer te zoeken andere spellen