Breakout voor mobielArkanoid: Monster BricksBrick Out ChallengeArkanoid dubbelwerkendeVlinders in bellenAtari breakoutArkanoid: GalaxyGorilla ArkanoidArkanoid 2Arkanoid: MayaBen 10 Alien blokkadeDwerg KasteelGekleurde bowlenGrot stenenArkanoid: Ridders en ogresMijnwerkerBen 10 ping pongVissen: BreakoutMinions ArkanoidSpongeBob ArkanoidPaw Patrol BounceAlien lockPou speelgoedWarpongDragon Ball Z redderClarence eet DonutsWrestlemania Ball BreakersPong voetbalIndianenstamJumper 3Ball z bijzondere uitdagingAdventure Time: ReboundsTimmy en de vrij OddParentsPikachuAvatar 4 Nations TournamentPaus pear

Arkanoid Games

Behandel de bar en laat de bal niet ontsnappen

Neem de controle van het ruimtevaartuig Vaus en voorkomt dat de bal van energie bereikt de aarde, als je weet dat de planeet van de ondergang. Om te stoppen moet u uw schip zette in het midden van het pad van de aanrijding en laat het stuiteren met je schild kracht in de ruimte, maar er is een probleem, want er zijn honderden vijandelijke schepen te wachten om neerdalen impact.

Dus de beste strategie is om de bal van de energie stuiteren met zijn rechthoekige schepen en één vernietigen door een. Alleen als je alle schepen die energie genereren om deze bal actieve energie verdwijnt houden vernietigen, is het moeilijk want je moet de bal stuiteren op de juiste hoek om schepen te vernietigen.

Naast de moeilijkheid en de druk dat als we fout waren slechts eenmaal Vaus bewegen het schip naar een andere plek op aarde zal worden vernietigd wordt toegevoegd. Dus je moet de risico's tot het maximum te nemen in elke beweging om onze vijand te vernietigen, zoals de Vaus is de enige aarde schip bereid zijn om dit soort aanvallen te stuiteren.

Verplaats het platform van de Arkanoid-spellen zodat de bal die op de blokken van het scherm valt niet valt

Go to TOP