artsen

Artsen Games
anderen Artsen Games+ 20
nieuw
gratis Zwanger GamesZwanger GamesZwanger Games
+ 70
nieuw
gratis Miraculous ladybug GamesMiraculous ladybugMiraculous ladybug
+ 30
nieuw
gratis Peppa pig GamesPeppa pig GamesPeppa pig Games
+ 20
nieuw
gratis Moana GamesMoana GamesMoana Games
+ 100
nieuw
gratis Barbie GamesBarbie GamesBarbie Games
+ 80
nieuw
gratis Dora GamesDora GamesDora Games

Artsen Games

Artsen Games

Saving leven is een van de belangrijkste onderdelen dokter worden, maar in de meeste gevallen moeten alleen de gezondheid van de patiënten te beschermen. Maar in de meer ernstige gevallen die zij moeten nemen om een ​​operatie om hun leven te redden, dat is waar je binnen komen en je vermogen om mensen te redden.

Besteden zie je patiënten, pastorieën kleine bezuinigingen die hebben geleden of geef ze de geneesmiddelen die zij nodig hebben om te herstellen van een ziekte. U moet weten om de symptomen van verschillende ziekten te identificeren, alsof ze toegepast de verkeerde medicijnen kan uw situatie nog erger te maken en zelfs sterven.

Maar soms ook wij hebben te wonen om noodhulp patiënten, een aantal van hen gepresenteerd beroertes of het oplossen van eenvoudige breuken als gevolg van een ongeluk of val. Maar andere, meer ernstige vereisen chirurgie en natuurlijk bent u verantwoordelijk voor de uitvoering ervan, je niet de pols te schudden.

Als u niet beschikt over een stevige pols te houden en weet je materiaal chirurgie patiënten sterven, weten wanneer te snijden of wanneer om een ​​wond te sluiten.