Cinderella: Red Carpet CollectionAssepoester: Zwangere tweelingDisney Princess: Christmas ArendelleAssepoester: Vrije valDisney Princesses: Queen of GlitterVerkleed Disney prinsessen zoals Sailor MoonAssepoester Mom: lichaamsvernieuwingGrappig prinsessen: Fandejuegos puzzelsDisney Princesses: ModeshowPrinsessen: Dream JobDisney Prinsessen: Kerstmis onthoudenElsa, Anna en Assepoester zijn zwangerKleed en verzegel Assepoester voor de dansVerkleed de Disney Prinsessen in erbarmelijkeDisney-prinsessen en hun verschillenAssepoester Ver. 2Spreuken van AssepoesterKleed Assepoester aan voor de prinsCinderella het reinigen van de keukenCinderella de badkamer schoonCinderella jurkFee godmoeder van cinderellaCinderella heeft om te ontsnappenArme AssepoesterAssepoester: Make-up en manicuresKiss CinderellaCinderella het huis schoonJurk kleding CinderellaZwangere Cinderella in het ziekenhuisDisney prinses jurk zeemeerminLieveheersbeestje kleurenWit en Cinderella jurkDisney Prinsessen PinupDisney Princesses of MagazinesLiefde Rapunzel InstituteDisney Princess: The Bride of the YearVS Villains Disney PrinsessenMusical Disney Princess PartyDisney Princess: Beeld KerstmisDisney Prinsessen kleden voor de dans

Assepoester Games

Zoek de verloren schoen van Assepoester

Ongetwijfeld Cinderella is het verhaal van het overwinnen van een nederig meisje die werkt als een dienaar voor een boze stiefmoeders. Ze wilde gewoon naar een dans in het paleis georganiseerd dat iedereen onder haar zou komen, maar haar stiefmoeder nooit laat haar gaan en het was niets om te dragen hadden.

Maar de dag verandert alles geanticipeerd evenementen voor deze arme meisje, als de Fairy Godmother horen hun wensen en maken ze de werkelijkheid. Het zal veranderen in een echte prinses Assepoester voor een nacht, zal een geweldige jurk te geven en te transformeren hun dierlijke vrienden op een wagen getrokken makreel om haar te nemen om te dansen.

Bij aankomst aan de dans u verbazingwekkende dingen die ik ooit had gedroomd te zien, maar wat zal je het meest verrast is de prins van het koninkrijk zich dichter te dansen met haar. Genieten van deze dans zullen merken dat ze op het punt om zijn twaalf, de betovering wordt verbroken, zodat het loopt en vlucht het paleis verlies van een schoen. Prince zal beginnen aan een missie in het hele koninkrijk te vinden met behulp van de schoen om zijn geliefde te geven.

Assepoester is de goedhartige jonge vrouw die door haar stiefmoeder en stiefzusters werd behandeld als een dienaar

Go to TOP