Bambi puzzel 2Bambi: Vind voorwerpenDisney-verschillen: BambiBambi nummerBambi puzzelBambi


Andere games van bambi

Donald Duck Kleurplaten

Bambi Games

Veel plezier met Bambi en haar vrienden

Een van de meest tragische verhalen van Disney is ongetwijfeld Bambi, deze jonge reekalf woont gelukkig in het bos terwijl zijn moeder de wereld om haar heen ontdekt onder de tedere blik van haar moeder en met de hulp van sommigen van haar vrienden zoals Tambor het konijn.

Maar dit alles verandert wanneer een jager zijn moeder beëindigt, dit dwingt het jonge hert tot leven met zijn vader, die de Prins van het Woud is. Samen met hem zal hij opgroeien en leren wat nodig is om ooit een gerespecteerd hert te worden, de jaren gaan voorbij en Bambi ontmoet een jonge reekalf waar hij dol op zal worden.

Als hij weer gelukkig wordt, moet hij zijn vrienden en de liefde van zijn leven beschermen tegen zijn grootste vijand, man. Zoals altijd houden mensen in het overgrote deel van de gevallen geen rekening met dieren, vooral als het jagers zijn die vanwege de sport op zoek zijn naar dieren om te jagen. Om deze reden moeten de jonge herten met sluwheid vechten tegen deze dodelijke vijand die de veiligheid van het bos bedreigt.

Het schattigste hert van Disney wil wat tijd met je doorbrengen. Speel online met Bambi


Auto's GamesVoetbal GamesVermogen GamesBubble shooter GamesSlijtage GamesMeisjes GamesMario bros GamesKoken GamesTafel GamesZombies Games2 spelers GamesGevecht GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP