bambi

Bambi Games
anderen Bambi Games
Bambi Games

Bambi Games

Een van de meest tragische verhalen van Disney is ongetwijfeld de Bambi, de jonge herten woont gelukkig in het bos met haar moeder het ontdekken van de wereld met rond onder de tedere blik van zijn moeder en met de hulp van een aantal van haar Drum vrienden als konijnen.

Maar dit alles verandert wanneer een jager alleen met zijn moeder, dit dwingt de jonge herten om te leven met zijn vader, die is de Prins van het Bos. Deelnemen aan hem zal groeien en leren wat er nodig is om een ​​gerespecteerde herten ooit geworden, jaren verstrijken en Bambi ontmoet een jonge hinde van die zal in de liefde waanzinnig vallen.

Als het begint om gelukkig te zijn weer moet je je vrienden en de liefde van zijn leven te beschermen tegen zijn grootste vijand, man. Als mensen niet altijd dieren in de meeste gevallen te respecteren, vooral als ze op zoek zijn naar sport jagers jagen dieren. Om deze reden moet de jonge herten sluwe vechten tegen deze dodelijke vijand die de veiligheid van het bos bedreigt.Probeer te zoeken andere spellen