Super Baseball: Batting DerbyHonkbal voor clownsUltieme honkbalKlassiek honkbalThrow Like Mo: PuzzleYeti Sports: Throw PenguinsHonkbal competitieStakingHonkbal: LeagueGrand slam shredderHomerun rallyCaribbean Baseball SeriesMLB Baseball: Ballen buiten het stadionBaseballWinnie The Pooh: HonkbalHonkbal, zombiesDoraemon typisteHonkbal: Geweldige vangstKinderen baseballTribale olympische spelen 2Honkbal met mikeyHonkbal op zijn zuiversteSuper CricketFinal test CriketYeti Sports Pingu ThrowSpelen als een hitterDoraemon honkbalPower Ranger honkbalOnheil in de marge

Baseball Games

Sla hard en maak een Home Run

Sportliefhebbers kunnen de honkbalwedstrijden die we hebben samengesteld niet missen, zodat u veel plezier kunt hebben. Dit is een van de meest populaire sporten in landen zoals de Verenigde Staten of Japan en wedstrijden worden gespeeld tussen twee teams van elk negen spelers. Het doel is om races te krijgen voor je team die worden behaald door alle bases te doorlopen voordat de tegenstander de bal herstelt die we eerder met de knuppel hebben geraakt.

Het is tijd dat jij de controle over je team neemt en vecht om te winnen in deze honkbalwedstrijden waar je de beste competities ter wereld kunt spelen. Vecht om een Home Run te krijgen voor je team en ga door op het scorebord. Hiervoor moet je de bal hard slaan en proberen het uit het veld te krijgen zodat het onbereikbaar is voor je rivalen. Als je de ballen niet raakt, verzamel je een slag en als ze drie keer op rij zijn, wordt aangenomen dat de speler uitgeschakeld zal zijn, omdat hij gediskwalificeerd is.

Honkbalgames sluiten aan bij andere sportgames zoals basketbal, cricket, golf, rugby, paddle of de Olympische Spelen. Bestrijd de beste wedstrijden van deze sport in de selectie van honkbalwedstrijden die we voor je hebben voorbereid.

Zvyšte svůj cíl, abyste v okamžiku dosáhli úderu a dosáhli co nejdále míčku

Go to TOP