batman

Batman Games
anderen Batman Games


+ 110
nieuw
Puzzels GamesPuzzels Games
+ 40
nieuw
Lego GamesLego Games
+ 120
nieuw
Disney prinsessenDisney prinsessen
+ 110
nieuw
Racing GamesRacing Games
+ 10
nieuw
Superman GamesSuperman Games
+ 10
nieuw
The Avengers GamesThe Avengers Games

Batman Games

Batman Games

Gotham City is veiliger omdat onze superheld Batman besloten om het kwaad te bestrijden in de straten. In haar missie zal de hulp van bondgenoten als Robin, Batgirl, Nightwing of zijn butler Alfred hebben. Batman figuur heeft grote successen behaald en zijn gekomen geweldige films en tv-series. Batman de Dark Knight, Batman Begins en, het meest recent, Batman vs Superman zijn enkele van de grote films die hebben geleid tot deze stripfiguur naar het grote scherm. Video game platforms zoals PS3, PS4 of XBOX gekoesterd het succes van Batman zijn ook het nemen van een hoop spellen die hoofdpersoon, heeft zelfs zijn Lego-versie. Nu is het tijd om te slagen in de online minigames die in deze categorie hebben verzameld.

Het begint na de moord op zijn ouders Thomas en Martha Wayne, in de voorkant van zijn jonge zoon Bruce Gotham City werd ondergedompeld in een golf van misdaden en een ongekende corruptie. Het lijkt erop dat de dood van deze twee beroemde mensen van de stad de kleine vriendelijkheid dat mensen in Gotham had achtergelaten was.

Maar zijn zoon die dag werd voorgesteld het herstel van hoop aan de stad en haar inwoners, heeft de opleiding vanaf jonge leeftijd een burgerwacht held Batman strijd tegen alles wat verrot geworden. Dankzij zijn grote fortuin, Batman heeft een enorme hoeveelheid van de werktuigen en wapens van de laatste generatie om de criminaliteit te bestrijden, naast zijn fysieke kracht die angst inboezemt onder hun vijanden. Niet alleen zal worden geconfronteerd met gewone criminelen of gangsters, maar zal te maken hebben met superschurken zoals de Joker of Penguin die willen de stad te verwoesten en volledig verbouwen bij zal, ongeacht de schade die ze veroorzaken. Word de held van Gotham en zijn mensen te redden van het kwaad hen stalking.

Gaan leven de avonturen in Gotham Batman samen met titels die we hier voorstellen. Batman Arkham terugkeert, race-motorfietsen en auto's, ontsnappen en reddingsoperaties, botst met rivalen hoogte- en vele anderen uit verschillende geanimeerde serie, Batman dress up games en nog veel meer. Join Batman in zijn oorlog tegen de meest kwaadaardige schurken en maak deze wereld een betere plek om te wonen!