Beul in het SpaansKlassiek opgehangen spelMinecraft opgehangenWord DropOpgehangen in aprilBeulHang stanKerstman in de problemenSla de Pokémon uit de galgVliegende zombieGoku opgehangenRobin Hood redt de onschuldige van de galg

Beul Games

Zoek het verborgen woord in The Hanged Man

The Hangman is een klassieker die nog steeds bestaan ​​vandaag. De bediening is eenvoudig, moet je een bepaald woord waarvoor u alleen het aantal brieven die het bevat te zien raden.

Om het woord dat u moet gaan bedelen brieven of klinkers, als er deze brief een of meer keer zal op de juiste plaats worden getoond en blijven dit proces om het woord te voltooien of te raden raden. Het probleem komt als we een brief die is niet in het woord in kwestie, als we beginnen met een sneeuwpop stokken tekenen door opknoping door een touw partijen zeggen.

Elke beslissing zal een nieuw deel van deze pop zijn, als we verkeerd meerdere malen en de pop komt volledig te hebben verloren. Bovendien als we proberen om het woord in kwestie raden en falen zal het automatisch de pop verliezen van het spel te voltooien. Als je klaar bent om het leven van een arme pop onder druk in gevaar brengen en controleer of je echt kunt het oplossen van de woorden die je ze ontstaan.

Ontdek het mysterieuze woord van het spel opgehangen met de letters die ze je aanbieden

Go to TOP