beyblade

Beyblade Games
Andere gratis spelletjes
Beyblade Games

Beyblade Games

Dit spel universum is gebaseerd op een anime-serie met dezelfde naam, daarin het verhaal van een jongeman die Kinomiya Takao van zijn 13-jarige begint om deel te nemen aan wedstrijden Beyblade vertellen we. Deze wedstrijden worden op basis van individuele aanvallen van tollen, maar zijn niet normaal tollen als binnen legendarische geesten ook wel beesten gebeten verbergen. Deze beesten beetje helpen hun eigenaars om gemakkelijker te winnen, maar ze moeten ze onder controle te ontwijken vijandelijke aanvallen en schiet de tegenstanders.

Hoewel Takao leven lijkt geweldig, hij woont met zijn grootvader en zijn vader is een archeoloog die reist de wereld rond en grootvader wil om een ​​kampioen van het zwaard te worden. Maar wat zijn grootvader niet weten is dat Takao bey je vaardigheden op het punt zal verbeteren je begint steeds de kampioen van Japan en later voor de tri-kampioen van de wereld.

Het succes van deze serie maakte verlengd voor drie seizoenen met Beyblade V kracht en Beyblade G Revolution. Dit succes heeft geleid tot de wereld van videogames worden uitgebracht voor de Nintendo platforms, GBA (Game Boy Advance) en GameCube. Nu kun je blijven spelen Beyblade avonturen op uw pc volledig gratis en online via onze website met de titels die we voor u hebben. U kunt gevechten met karakteristieke toppen van de serie of spelen met hun personages verschillende dingen zoals sport of het gebruik van verschillende voertuigen. Als u over Beyblade gepassioneerd niet stoppen met spelen met zijn personages om onze leuke spelletjes bent!Probeer te zoeken andere spellen