Grappige poolbal 9Wereld Pool Masters TournamentSpeed ​​PoolMini Pool IOBillards.io4x4 ijshockeyFlick Pool StarDisc poolFunny Pool Live ProGrappig .io-biljartStraight pool biljart3d pool, snelheid poolGratis Carambole BiljartBiljartPool onlineMini zwembad8 Ball: BilliardsSnooker3d pool: CaramboleBiljart fansBoze vogels: PoolBiljart meisjesDeluxe poolPool Express in 60 secondenSnooker: 8 Ball


Andere games van biljart

Marbleous 3DBiljartbal 8BalspelMessi biljartTurtle poolPlek opPaw Patrol PiratePool Bubbles

Biljart Games

Allemaal voorbereid op de pooltafel

Het zwembad wordt beschouwd als een precisie-sport waarin we een aantal ballen in de zes gaten van de tafel, maar het is echt ingewikkeld is dat we zo moeten doen met behulp van een stok slaan van een bal moet raken met de andere.

Afhankelijk van welke modus speel je de ballen moeten in willekeurige volgorde worden ingevoerd, maar in het algemeen zijn er twee soorten ballen: glad en gestreept. Bekend om soepele ballen zijn helemaal dezelfde kleur, terwijl gestreept met een witte streep in het midden van de bal.

In sommige uitvoeringen spelers beginnen met het spelen van het spel en de eerste om een ​​bal te voeren, moet je alle ballen van hetzelfde type in te voeren. Dwz als u hebt ingevoerd een gestreepte gestreepte moeten alle invoeren om te winnen, je kunt ze invoeren in de gewenste volgorde, behalve de zwarte bal dat het aantal 8. bevat Als u de fout van de invoering van de bal voordat de anderen automatisch verliest het spel te maken, plus er zijn ook andere fouten als de invoering van een rivaliserende fout of een witte bal.

Dit zal de tegenstander geven extra moves, plus als je van jou om een ​​bal te introduceren kunt u re-roll als beloning.

Voer de online pooltoernooien in en neem het tegen elkaar op in elke modaliteit. Word lid van andere spelers

Go to TOP