Voltooi de piramidesGeniet met de Mini Jumping BlocksLeuke ontsnappingSmash RollerShark: Pile JumpPlaats de houten blokkenBlocky SnakesPush Block FunnyVermijd de blokken op de wegVallende blokkenSlechts een blokHouten puzzelblokHerfstbladeren: Match 3Jelly doodsBox AdventureOntgrendel het bordPixel RunnerStapelblokDuw op de doosBlokken puzzelGestapelde auto' sHappy blokkenBlokken verbindenBreekt de baksteenblokken ClaususGaan blokkenHet riool monstersTeleporterCube verpletteren: Dief assistentenPuzzel doosSuper BluxTotemBokalenOnderdelen balansBlocks: Puzzle HexagonalBoorder


Andere games van Blocks

Tetris van schrikMahjong Dark DimensionsTetris MinecraftTower ManiaVernietig de Totem nietThundermans TetrisCuphead: TetrisChavo: TetrisStack JumpGru 3: TetrisYo-Kai Kijk TetrisKnock OffVermogen: Passen in de muurVaardigheid: Color RashStack Fall 3DBlocraftTattletailLego: Stacky Stack

Blocks Games

Elimineer de blokken om de niveaus te overwinnen

Vandaag zijn er veel games die over blokken stapelen of te vernietigen, de meest klassieke van allemaal was ongetwijfeld de Tetris. In dit spel moet je het plaatsen van verschillende gevormde stukken om blok lijnen gevormd vormen wanneer een van deze volledig verdwijnen en krijg je punten.

Hoewel de bediening is eenvoudig het was echt ingewikkeld, want er zijn verschillende types van onderdelen en voltooien van een enkele rij is helemaal niet eenvoudig. Als we dat steeds sneller dalen als we de punten, de reactietijd en het denken om onze stukken te plaatsen wordt verminderd.

We vonden ook andere spellen waarbij het thema is totaal anders, omdat we verschillende gekleurde blokken die moeten vernietigen krijgen van drie of meer van dezelfde kleur in een horizontale of verticale rij. Dit maakt het mogelijk om de hierboven naar beneden vallen te vernietigen en nieuwe te verschijnen op de top te blijven proberen ze samen mogelijk of tijd hebben.

Stapel onze virtuele blokken om infrastructuren te bouwen die bestand zijn tegen vijandelijke aanvallen

Go to TOP