Een dag op de boerderijRescue Farm AnimalsAngry Chicken: Egg MadnessKleine Boerderij ClickerFarming Simulator Grappig10x10 boerderijDe schapenfokkerij besturenCrash op de boerderij: 3DFrenzy FarmConservationistische boerderijKlassieke kip schietenMijn kleine boerderijFarming SimulatorKoe Koe rennenBoerderij puzzel 2Dora the explorerGratis fruitboerderijBaby Hazel jurken voor het Thanksgiving-feestBitcoin-clickerWater voor de bloemBaby Hazel heeft plezier op de boerderij van haar oom SamMelk de koeBaby Hazel: verkleed je als boerToon: Egg HuntBaby Hazel: Thanksgiving-keukenHet redden van kippenBig FarmEmily boerderijDwerg boerderijBloemistOrchid GardenPlantaardige FarmHet leven in de inheemse boerderijBoeren vs mollenSurvival boerderijFruit dealerLeven op de boerderijBarbie Sue tuinieren spelPlantasiaWolf op de boerderijYouda Farmer 2 van Big Fish Game CarrièreCeltic villageBee boerderijMijn boerderijBoerderij scholenTuinman Dora the ExplorerBoerderij Dora the ExplorerHamburger tycoonPou boerderijAggro wraakzuchtige tomaatEenhoorns zorgBaden koeienTractor rittenSparen de ezelTrial tractorDexter en klonen van kippenWerken met kranen op de boerderijDier FarmGarfield: FarmerFarm: Rode tractorPaardrijdenMet Sint-JuttemisSweeper schoon cacaPaardenboerderijBarbie paardBeschaving nieuwe planeetBiefstuk en JakeVirus besmette koeienMooo Koe!Welpen te redden van de boerderijPaas eierenParkeren op de boerderijPou op de boerderijFarm express 2Paard rancherJurk tuinmanTerreinVreedzame buitenaards wezenWaar is het ei?Bevroren: Tuin elsa


Andere games van boerderijen

Lego, racing ponyWas het varkenRanch BarbieAandrijving tractorenBrandende vogelverschrikkerDe kip TuruletaHalfling TycoonEmpire 4Boerderij op het strandFlip the farmerConcurrentie tractorHorse careCrazy racersElegante ponyOp zoek naar verschillen in de boerderijMcdonalds video gameDierenAlfabet met de kippen


Boerderijen Games

Zorg voor boerderijdieren

Heeft u ooit gedroomd van het hebben van uw eigen bedrijf? Als dat zo is, kunt u nu beginnen met het maken van uw eigen dieren. Een boerderij is zeer actief en zeer afwisselend werk, maakt niet uit wat voor soort dieren in het als er veel taken die moeten voldoen als je wilt om te leven.

U kunt uw eigen koeien, kippen, varkens, en nog veel meer dieren, maar hebben genoeg werk als het elke dag moet worden gemolken, voeden, schoonmaken van hun stallen en op te slaan het voedsel dat je hen te geven. U moet brengen ook de katten van alle bezittingen alsof we besteden een beetje meer op een betere kwaliteit van levensmiddelen worden geproduceerd zal beter zijn en je meer geld te verdienen.

Wilt u meer paarden kan een mooie boerderij, die net als bij de koeien moeten de zorg voor deze kostbare en edele dieren. U kunt uw zodat ze goed knap voor bezoekers bruidegom, aangezien u uw paarden kunt trainen voor wedstrijden of maak uw eigen manege waar kinderen kunnen leren om te rijden.

U kunt ook ploegen het veld en beginnen met het maken van uw eigen groeiende gebied dat u voordelen geeft. U kunt ook kiezen voor thema's zoals de boerderij met paarden, die we eerder hebben besproken, of wespen. Ongeacht uw keuze, nu beginnen om deze boerderijen te beheren en geven zorg aan deze virtuele huisdieren. U hoeft niets te downloaden of te maken kosten, want het is gratis online games. Aan de slag om uw eigen landelijke wereld te maken met deze fantastische games!

Neem de leiding over onze virtuele boerderijen, verbouw voedsel en zorg voor onze dieren

Go to TOP