Boksen met StickmanGame BoksenUltieme bokserHero Boxing: Fist ChampionsBoxer: Super FistGrappig boksenKlappen op het gezichtTroll BoxingBaby Hazel kleedt zich aan doosGevechten zonder shirtsArcade boksenBoksen in het WestenHeet bloed boksenRotsachtige legendenMeisjes warriorNa voetbal gevechtFists of SteelStreet boksenBoksen 2x2BoksenPanda Tai Lung vs BoksenLive-BoxingBokserSidering knockoutBoksen met beroemdhedenGevechten: VechtpartijPower Rangers: Hero team vechtenGevechten zonder regelsCombat huisdierenJapanse samoeraiFacepunch-ioKnights of the ZodiacJustin Bieber FightGangnam stijl: StrijdBrute gevechten tegen bekendeTrump pak slaagThug for lifeIk vs Edward Twilight: GevechtenMowgli vs Shere KhanFirst person gevechtenYoung Lee kung fuBullebakMMA Mixed Martial ArtsStraatgevechten, royalKung fu remixRihanna strijdVechten in het ColosseumMuay Thai v3Roboxer 2Rock-paper-scissors in de gevangenisMonsters vechtenBob boksenKatten vechtenBen 10 en Bakugan gevechtStalen klagenJustin Bieber strijd 2Gevecht spidermanWolverine strijdPower rangers vs robotHet worstelenReal SteelBatman: BoksenBoksen 2012

Boksen Games

Spring in de ring voor bokswedstrijd

Hard trainen in de sportschool dagelijks, het verhogen van uw spieren en verbeter je techniek om te beginnen met het meten van uw vermogen in de ring. Omdat het een boxer is niet gemakkelijk, moet u een uitzonderlijke fysieke vorm aan de vlagen van stoten te weerstaan ​​om je tegenstander te gooien.

Er zijn drie categorieën bij de verdeling van boksers, zijn lichte, middelzware en zware gewichten. In de lichtgewichten vinden we meer bundels en met grote behendigheid boksers, terwijl de media vinden we meer evenwichtige en strijders in de zwaargewicht waar we verpletterende klappen in staat om een ​​man te kloppen met een enkele klap kunnen zien. Toevoeging van vrouwen boksen is een gezicht te zien dat deze meisjes vechten zonder respijt aan elkaar.

Als je van worstelen en de traditionele stijl van het spel, maak je klaar om jezelf te testen tegen de zwaarste tegenstanders en bestand tegen de meest verwoestende klappen alle mogelijke aanvallen. Maar als je echt goed bent u in staat zal zijn om hem knock-out snel aansluiten van een aantal snelle en krachtige slagen op je tegenstander. U kunt ook de strijd van de beroemde televisie en film ze een les die ze nooit zullen vergeten, omdat in de ring ontvangen geen dubbele slagen om les te geven.

Klim in onze virtuele ring, trek je handschoenen aan en vecht tegen de onverslagen boksers

Go to TOP