bout

Bout Games
anderen Bout Games

Andere gratis spelletjes
+ 120
nieuw
Disney GamesDisney Games
+ 40
nieuw
Kinderen GamesKinderen Games
+ 10
nieuw
Cars GamesCars Games
+ 60
nieuw
Dieren GamesDieren Games
+ 20
nieuw
Toy story GamesToy story Games
+ 10
nieuw
Smurfen GamesSmurfen Games

Bout Games

Bout Games

Bolt is een filmster staat is indrukwekkende actiescènes en gebruiken veel van grootmachten als laser visie. Het probleem is dat hij gelooft dat dit echt is, en dat sinds de geboorte zijn behandeld op deze manier om het papier in te voeren, omdat Bolt is een hond.

De eigenaar is een mooi meisje die nauwelijks kan zien, maar op een dag verdwijnt ze en Bolt moet verlaten om filmsets te vinden. In dit avontuur zal je op de werkelijkheid te nemen, die niet superkrachten heeft en is slechts een gewone hond net als iedereen.

Maar niets van dit alles zal stoppen en het allerbelangrijkste is dat deze hond heeft zijn hart. Op de manier waarop u vrienden die u zullen helpen de echte wereld te begrijpen en zal toetreden tot zijn missie om de eigenaar te vinden. U kunt deze dappere reddingsmissie helpen bij het vermijden van de vijanden of het aanvallen van hen met uw bevoegdheden zoals Bolt moet de wereld te redden van een nieuwe tiran die dreigt alle honden wereldwijd.Probeer te zoeken andere spellen