Bouwen en verpletterenDe toren van Babel bouwenTorens bouwenSla de gebouwen overToren BouwenBouwen HotelBouwen van uw huisHet ergste gebouwen in de wereldBouwenMega-constructie van gebouwen, tetrisSpiderman 4: Beklim gebouwenLego gebouwenBouwen lego huisBouwen van stedenGebouwen op de straatBruggen te bouwenBouwen aan de stad van de toekomstBouwen in TropicoGebouwen kastelenBouwen familieparkBouw de woorden door de sandwich te bouwen

Bouwen Games

Maak de grootste constructies

Vind je het leuk om te bouwen? Nu kunt u bouwen als een echte architect en uw dromen waarmaken met deze spellen van bouwsteden, technische werken, u kunt zelfs een eenvoudig huis in de tuin bouwen. Kies componenten, materialen; hout, marmer, ... en beslis tot het laatste detail van uw gebouw. Bouw gebouwen zoals de legendarische architecten Frank Owen Gehry, Richard Meier, Gaudí of zelfs Calatrava, voelen op de top van de wereld het bouwen van authentieke kunstwerken van de architectuur.

Begin met het bouwen van je eigen huis in deze build-games. Begin helemaal opnieuw met je eigen handen, steen voor steen. Een metselaar zijn was nooit zo eenvoudig als in deze spellen die we op onze pagina hebben. Je kunt vanaf het begin een huis bouwen of de hervormingen van het huis uitvoeren om het huis naar wens te verlaten. Velen zijn de taken van een bouwvakker en u kunt uw hulp verlenen zodat u samen in de kortst mogelijke tijd kunt eindigen. Een andere missie die u kunt vinden, is het bouwen van het hoogste gebouw met behulp van een kraan. Laat de blokken zo gecentreerd mogelijk neer zodat je niet valt als je er veel bij draagt. Blijf staan totdat je het dak bereikt en ga verder met je constructiespel. Dora the Explorer heeft jouw hulp nodig om bruggen te bouwen om met haar vriendin Boots te kunnen oversteken, kun je haar helpen?

Bouw een cement en bakstenen professionele stedenbouw met staal en snelwegen

Go to TOP