bowling

Bowling Games
anderen Bowling Games

Andere gratis spelletjes
+ 120
nieuw
Disney GamesDisney Games
+ 120
nieuw
Cartoon networkCartoon network
+ 20
nieuw
Phineas en FerbPhineas en Ferb
+ 30
nieuw
Golf GamesGolf Games
+ 10
nieuw
Arkanoid GamesArkanoid Games
+ 20
nieuw
Biljart GamesBiljart Games

Bowling Games

Bowling Games

Probeer om de perfecte vakantie krijgt 300 punten, dat alleen kan worden bereikt door het uitvoeren van vol op elk veld. Hoewel bowling niet wordt beschouwd als een Olympische sport zijn er een heleboel wedstrijden over de hele wereld en de professionele bowlers in staat zijn om goed te leven in deze sport.

Elk spel bestaat uit tien punten waarin we omlaag brengen van de maximaal mogelijke aantal pinnen (in totaal tien). We ontvangen punten op basis van hoeveel tiremos, als je take down alle pinnen zal een enkele run vol te maken. Als je scheuren niet naar beneden alle van een enkele run op de volgende draai kunnen we neerhalen van de resterende pinnen en probeer een reserve, zal je niet scoren zo vol maar we zullen meer punten toekennen.

Neem je schoenen uit en zien ze de baan voor iedereen, kunt u deelnemen aan de wereldwijde toernooien en proberen om de kampioen van de sport te worden. Hoewel deze sport lijkt individueel is ook mogelijk om te spelen als een team, vorm je eigen team en versla tegenstanders die proberen om de kampioenstitel rukken.Probeer te zoeken andere spellen