Brandweerlieden: Brandweerman JetPuzzels met Fire TrucksRen weg van het VuurBrandweerman blust vuur in gebouwStuiterende baby' sBrandweerman meisje in noodLoodgieter brandweermanBrandweerman te hulp!Schakel warmte: 911 EmergencyCar Toy Japan-editieFire: Noodsituatie vrachtwagenHet zijn een brandbestrijderBrandweerlieden op alarmBomberitos 12-5Brandweerlieden blussen vlammenBrand bij volle snelheidFiretruck, hulpdienstenStad op BrandWater ManiaHet redden van mensen uit de brandBrandweerlieden, vuurrookMinionsDe hulpverlenerBrandweerlieden minionsLego zombie: Torens verdedigingenVerdien Om deel 2 DieBailoutSuperman van staalFire Barbershop911 reddingsteamDumbo in het circusBrandweerkazerne hond verborgen voorwerpenBrandweerlieden: ReddersOntsnappen uit het brandende huisBrandende vogelverschrikkerBrandstichterLego redding op zeeEerste hulpAmerikaanse brandweermanReddingshondPapieren buizenPraten tom wassen brandweerwagenBrandweerman helikopter

Brandweerlieden Games

Doof het vuur en dood het gevaar

Veel plezier met het blussen van de vuren in deze brandbestrijdingsspellen en de bevolking redden van een dodelijke catastrofe. Je moet heel behendig zijn en de vaardigheden gebruiken die je hebt geleerd om de brandweerwagen te besturen en naar de plaats te gaan waar de vlammen zijn begonnen. Gebruik de slang om het vuur te doven en bescherm iedereen die in gevaar is. Brandbestrijder zijn is een risicovol beroep dat veel moed vereist en alleen de dappersten durven hun carrière in deze baan te starten. Je moet altijd alert zijn, want je weet nooit wanneer je de noodoproep krijgt en je zult moeten rennen, van de bar glijden en op de truck stappen.

We hebben je hulp nodig bij brandbestrijdingsspellen om de branden te blussen en niemand gewond te laten raken. Hier kun je veel plezier beleven aan de brandbestrijdingsspellen van lego of andere realistischere games waarin je moet vechten tegen de vlammen. Je mag niet vergeten om met de brandweerauto's te rijden, het zal een heel belangrijk onderdeel zijn van deze avonturen, omdat je binnenin de slangen draagt die je helpen het vuur te verminderen. We hebben veel noodsituaties en we hebben actiemensen nodig om de branden in deze brandbestrijdingsspellen te blussen.

Doe een vurige hel met de meest ervaren brandweermannen. Parkeer je rode brandweerwagen

Go to TOP