gratis Brisca Spelletjes


Gratis Spaanse kaartspel Spelen
37%
Spaanse kaartspel
De beroemde kaartspel Briscola heeft ...
Gratis Online Brisca Spelen
43%
Online Brisca
Speel kaartspel dat is de mode als het spel van Brisca. ...
Gratis Brieven van huis Spelen
Brieven van huis
In dit spel je doel is om een ​​kaartenhuis ...


+ Brisca SpelletjesGratis Briscas Spelen
43%
Briscas
Hier zijn de bekende spel van Brisca kaarten ...
Gratis UNO kaartspel Spelen
UNO kaartspel
Word de UNO kaartspel voordat je tegenstanders. De speler ...
Gratis Chinchon Spelen
57%
Chinchon
Welkom op het spel van Chinchon, een set van zeer verfijnde ...
Gratis De klassieke solitaire Spelen
43%
De klassieke solitaire
Speel klassieke solitaire spel. ...
Gratis Voetbal kaarten Spelen
40%
Voetbal kaarten
Wij bieden de beste kaart spel gebaseerd ...

Aandeel
Brisca

Brisca Spelletjes

Hoe je Brisca te spelen gratis, geen downloads

De Briscas zijn kaartspellen met Spaanse dekken en wordt aanbevolen voor het hele gezin. Het is een spel van strategie en vaardigheid. U kunt spelen in de single (op zijn minst 2 spelers) of zes paren met twee spelers per paar. Dan leggen we de regels van brisca en wat zijn de doelstellingen om de strijd te winnen.

de kaarten worden geschud en drie voor elke speler krijgt dan een brief zal de populaire en koningin dat geeft de groep commando tijdens het spel wordt getrokken. Er zijn vier verschillende groepen bestaande uit goud, zwaarden, bekers of clubs. Nou, de populaire brief zal verantwoordelijk zijn om ons te vertellen wat er zal de winnaar als de strijd te zijn. Bijvoorbeeld als de glazen en populaire is onze tegenstander trekt een zwaard Ace is de moeite waard elf punten en we aangevallen met vier harten die geen waarde heeft, zullen we de ronde te winnen, want de kaart is populaire drankjes. Nu als populair is glazen en onze tegenstander aanvallen met een aansluiting van clubs is de moeite waard twee punten en we aangevallen met een paard van zwaarden drie punten waard, zullen we de ronde verliezen, omdat hij voor het eerst aangevallen en heeft het voordeel dat als we geen brieven van de groep te krijgen populaire altijd verliezen en wanneer is kleiner dan of andere groep. Hieronder geven wij u de score van elke letter.

Als je niet bekend bent met de Spaanse dek is zeer gemakkelijk te identificeren op naam: je hebt gouden munten; zwaarden, leidt logischerwijs zwaarden, knuppels is degene met een houten hamers of stokken; en kopjes, afgebeeld met rode bril.

Laten we zeggen dat de score van elke letter, te beginnen met de hoogste score. Degene met de hoogste score wordt genoemd als dat is de nummer één in de groep en heeft een score van elf punten, dan komt de drie die een score van tien punten heeft, dan komt de nummer twaalf, ook bekend onder de koning waard vier punten, het paard waard drie punten en overeenkomt met het nummer elf, de aansluitingen zijn dan tien punten en voert het nummer tien per groep. Logisch dat de brief nog een punt heeft, zal de winnaar of en wanneer de populaire groep.

We zullen nu de kaarten die geen punten hebben, maar dienen om de strijd zo lang is groter dan onze tegenstander te winnen. Nummer twee, vier, vijf, zes, zeven, acht of negen heb geen punten daarom zal de eerste letters eerder af te schudden.

Als je drie kaarten van Brisca zullen we aanvallen met de brief die de meeste geloven dat meer succesvol te zijn bij het winnen. Nou, je weet dat alles wat je moest weten te Briscola spelen en kunnen krijgen om de spellen hebben we voor u, geheel gratis en online leren kennen!
Probeer te zoeken andere spellen
Reacties Games