Bus Parking CellularBarsten bussenBussimulator 20183D Bus Simulator: Dangerous TrackOverbelaste passagiersBussimulatorGevangenis busParkeren: Bus collegeRacing schoolbusGelede bus chauffeurOmnibus 3DSchool bus parking frenzyHell Bus: Zombies Run Over


Andere games van bus

Clash of Clans OnlineMonopoly OnlineHello Neighbor: PuzzleLieveheersbeestje en Cat Noir MakerHello Neighbor TrivialLieveheersbeestje en Cat Noir: ValentineLadybug met ernstige verwondingenGuess Who: LieveheersbeestjeLieveheersbeestje: Family DayDe zombies aten mijn burenZwangere LadyBug zorgt voor haar en haar baby!Lieveheersbeestje en kat Noir: Afspraak in de bioscoopLieveheersbeestje en Chloé BourgeoisWonderbaarlijke Marinette Lieveheersbeestje: ParkourRoblox: Hallo buurmanLieveheersbeestje jurk herfstKus van het LieveheersbeestjeLightybulb

Bus Games

Ervaring met het besturen van een bus

Een middel van het openbaar vervoer in de grote steden is ongetwijfeld de bus, dit transport is goedkoop en milieuvriendelijk, want als gebruikt in plaats van het gebruik van uw eigen auto elke bespaart op de CO2-uitstoot. Maar om dit transport te genieten is benodigde drivers, moeten ze echte professionals die hun route naar de millimeter weten tot tijd brengen hun passagiers naar hun bestemming.

Neem het op tegen auto's en motoren die verder gaan door de stad op volle snelheid, respect verkeersborden en verkeerslichten om uw passagiers aankomen zonder een schrammetje. U kunt ook de stad verlaten en zijn de bestuurder van commerciële bussen, die u naar bestemmingen in het hele land en zelfs het continent. Hoewel dit voegt een moeilijkheidsgraad om de waarheid te krijgen, want je moet rijden op de rug van wegen, snelwegen, tol pas, rijden in het donker of in de regen en veel sneller dan in een stad.

Rijdt de schoolbus om de kinderen naar school en komen veilig en gezond. U kunt ook het uitvoeren van de overdracht van gevangenen in de gevangenis bus zorg ervoor dat je niet kunt ontsnappen. Handvatten passagier bus, speeltuin en vele andere activiteiten die je in deze gratis online games. Het bewijst dat er geen auto die je weerstand en je geboren om een ​​grote bus rijden!

We touren met onze bussen, rijden met deze gigantische voertuigen om reizigers te vervoeren

Go to TOP