caillou

Caillou GamesCaillou Games

Caillou Games

Caillou is een vier jaar oude jongen die begint met de wereld om het te ontdekken door het toevoegen van een snuifje van zijn grote fantasie, ook altijd heeft u de zekerheid dat er niets ergs zal gebeuren, omdat hun ouders en grootouders de zorg voor zowel hem en haar zusje.

Dankzij uw verbeelding dagelijks leven een nieuw avontuur op basis van een alledaagse situatie waarin iets totaal anders dan wat er werkelijk leeft verbeeldt. Hoewel hij perfect weet onderscheid te maken tussen de avonturen van zijn verbeelding en de echte wereld, vaak ondergedompeld zowel in de geschiedenis die de echte wereld te vergeten, maar het beste van alles is dat het in staat is om hem te slepen naar zijn zus en zijn vrienden ongelooflijke avonturen leven.

Nu kunt u verder leren met Caillou het spelen van leuke spelletjes waar u ook een nieuwe wereld die tot nu toe niet op de hoogte waren, kan ook uw vermogen om te onthouden of verf te verbeteren, kunnen ontdekken, het geven van het leven met kleuren als een professional om een ​​heleboel foto's van series. Speel Caillou trein en nog veel meer dingen die je kunt vinden in de weg vrij en online PC. Laat de kleintjes blijven de avonturen van deze kleine personage te genieten op onze website!Probeer te zoeken andere spellen