Caillou: Match the LeavesSchilder een caillou voor het strandCaillou, trekkenCaillou en zijn vriendenCaillou en zijn trein

Caillou Games

Caillou probeert veel vrienden te maken

Ontdek de wereld met je favoriete stripfiguur in Caillou-games. Hij is een vierjarig jongetje dat alles wat hem omringt begint te ontdekken, een beetje zijn verbeelding toevoegt, en hij is er altijd zeker van dat er niets ergs met hem zal gebeuren omdat zijn ouders en grootouders voor hem en voor hem zorgen kleine zus Dankzij zijn verbeeldingskracht leeft hij elke dag een nieuw avontuur gebaseerd op een dagelijkse situatie, waarin hij zich iets totaal anders inbeeldt van wat hij eigenlijk leeft.

Nu kun je blijven leren met de spellen van Caillou die hun leuke avonturen spelen waarin je ook een nieuwe wereld kunt ontdekken die je tot nu toe niet kende, je kunt ook je vermogen om te onthouden of te schilderen verbeteren, leven geven met kleuren als een echte professional tot een groot bedrag van afbeeldingen uit de serie. Speel met de Caillou-trein en vele andere dingen die je gratis en online op je pc kunt vinden. Laat de kleintjes blijven genieten van de avonturen van dit kleine personage met de Caillou-spellen op onze website!

Caillou komt naar de online wereld om door te gaan met het entertainen van de kleinste van het huis

Go to TOP