Clash of OrcsClash of Clans CardClash of Clans OnlineClash of TanksGame of Thrones onlineClash Royale te schilderenMahjong Clash RoyaleClash of the LegendsZoals u weet Clash RoyaleClash Royale: BriefWie is wie? Clash RoyaleClash Royale: TetrisBrawl StarsClash Royale OnlineMobile LegendsBattle for the Galaxy hackClash of ArmorRoyalty Princess: ZwangerBonnie en Mia wonen het koninklijk huwelijk bijRocket Clash 3DSniper Clash 3DAirport Clash 3DClash BladeWinter Clash 3DClash of Clans Flash Ver. 2Spider Clash of ClansClash of Clans flashKisten openen Clash RoyaleClash Royale Legendarische koffersShin Chan, transformatorSims 4Brieven Wars 2Gratis Carambole BiljartPenguin MurdererPlanten vs zombies 2Geweren in de woestijnTeelonians Clan WarIce Age: Clash of Worlds

Clash of Clans Games

Vorm je eigen dorp Clash of Clans

Clash of Clans is een spel van mobiele en tablet gemaakt door het bedrijf Supercell, ook bekend als de makers van Clash Royale kan worden beschouwd als een spin-off van de Clash of Clans. Het is een spel dat vele successen oogstte en snel kreeg nummer één in iTunes downloads en Play Store. Het spel is naar een dorp, met als belangrijkste gebouw is het stadhuis te maken. Daarnaast moet u hutten bouwers en vele andere gebouwen te bouwen om te gaan rijden uw stad. belangrijk onderdeel van het spel is om munten te krijgen, dus je moet goudmijnen creëren en verbeteren van de meest, plus een magazijn om het te verzamelen. Een van de belangrijkste elementen is het elixer en hebben ook aan verzamelaars en plaatsen om deze stof in op te slaan. Sommige activiteiten zullen elixir en andere valuta's te vragen, zodat u altijd zou moeten hebben genoeg van beide te slagen. Vergeet niet om je leger te maken en ben je verantwoordelijk voor het verdedigen van je dorp zal zijn en aanvallen van je tegenstanders, hoe meer leuke gedeelte van het spel.

Zoals wij zeggen in dit spel kunt u de dorpen van andere spelers en het gebruik van je leger om het volledig te vernietigen, als het je lukt je een beloning te winnen en u kunt kopjes stash, en Clash Royale. Je moet blijven verbeteren van uw gebouwen en uw gemeente om nieuwe gebouwen en nieuwe krijgers om je leger te ontgrendelen. Bovendien, Clash of Clans is terug op ieders lippen voor zijn laatste grote update die een boottocht online te maken en vecht andere spelers weg. In deze nieuwe game mode, zal een speler worden belast met het verdedigen van een dorp en de andere zal hebben om het te vernietigen. Deze nieuwe update heeft veel spelers die het spel had verlaten zijn teruggekeerd naar een nieuwe manier om te spelen te genieten.

Op onze website kunt u leuke spelletjes die een versie min of meer gelijk, het originele spel van Supercell vinden. Maak dorpen hebben games als Clash of Clans Scratch Edition, dat is zeer vergelijkbaar met het origineel. Je hebt ook personages op basis van hun kaartspellen, zoals spelletjes, flash Clans van de Spider Clash of Clans. Deze zal het toevoegen van nieuwe games, maar met een andere titel, zijn een goede versie van het origineel.

Bouw je eigen dorp met militaire barakken, train je vechters en win clangevechten

Go to TOP