Cooking Class Sara's

Cooking Class Sara's Games
anderen Cooking Class Sara's Games


Andere gratis spelletjes
+ 100
nieuw
gratis Meisjes GamesMeisjes GamesMeisjes Games
+ 80
nieuw
gratis Koken GamesKoken GamesKoken Games
+ 80
nieuw
gratis Minions GamesMinions GamesMinions Games
+ 110
nieuw
gratis Frozen GamesFrozen GamesFrozen Games
+ 20
nieuw
gratis Hotels GamesHotels GamesHotels Games
+ 100
nieuw
gratis Barbie GamesBarbie GamesBarbie Games

Cooking Class Sara's Games

Cooking Class Sara's Games

Sara is een zeer mooie virtuele kok proberen om ons te leren een beetje als het culinaire leven. Ze vindt het leuk om les te geven en kook heerlijke recepten. We kunnen ook te koken van de computer in een spel van culinaire simulatie. Sara leert recepten stap voor stap onder hun toezicht, zodat u ervoor zorgen dat je dingen doet recht en geen fout begaan. Sara's recept is zeer breed, zodat er een veelheid aan spellen van het koken met Sara.

We zullen stap voor stap blijven alle recepten Sara, dat maakt u een recept van gerechten voor lunch, heerlijke desserts en zelfs cocktails. Wij begeleiden u altijd op de beste manier die je kunt doen en de voorbereiding van de recepten. Met dit alles zullen we weten hoe onze keuken en wie weet, misschien je wilt en word je een echte kok.

Met het spel Koken met Sara kun je allerlei recepten te leren voor alle gelegenheden zoals Kerstmis, Thanksgiving, etc. U kunt leren gemakkelijke recepten zoals pizza, hamburgers, milkshakes of ijs. Andere, meer ingewikkelde met meer verwerking zoals rijst met kip, lasagne, paella, etc. Maar het heeft ook andere specialiteiten zijn cookies voor alle soorten evenementen: chocolate chip cookies, suiker, koekjes, koekjes kerst, crackers Halloween, Valentine koekjes, crackers Pasen, etc.

Alle takken van de keuken kunt verkennen met Sara, leren hun eenvoudige recepten en uitgegroeid tot een geweldige kok als haar. Misschien morgen is dat uw eigen games en kan meisjes leren uw leeftijd om heerlijke recepten te maken. Veel plezier terwijl je leert in de keuken met Sara!Probeer te zoeken andere spellen