Crash Bandicoot: Guess WhoNeerstorting kartbandicootCrash BandicootCrash Bandicoot op uw waterscooterCrash cart


Andere games van crash bandicoot

Bank Crash Transit 3DTeken crash3D Sniper CrashCrash op de boerderij: 3DColor CrashCandy CrashClarence: Car CrashCrash Test Launcher

Crash bandicoot Games

Geconfronteerd met Dr. Cortex met Crash Bandicoot

Crash Bandicoot is een vriendelijke vos dat sinds de jaren negentig aanwezig in adventure games en het platform is, hoewel één van de populaire games is een van de toonaangevende kart in een nauwe race met spannende vijanden in wagens barsten terwijl dozen verrassingen dat is in het pad van de race kunnen vijanden aan te vallen met verschillende wapens.

Heeft u lopende huren in de race van Kart Crash Bandicoot?. Gemonteerd op de kart en onderscheiden zich op de grill om de race waar je moet vooruit en dozen verrassingen barsten voor een nieuwe aanval of turbo te starten. Kunt u de goddeloze Dr.Cortex inhalen?. Cortex is de arts en de schurk van Crash Bandicoot. Hij is een psychopaat die zeurt Crash Bandicoot en wil de wereld te vernietigen met hun huisdieren Animaladas gemaakt door hemzelf.

Misschien vind je het Jetski of jetski's. Jouw missie is om de jetski en varen rijden op volle snelheid springen en het vermijden van obstakels.

Crash Bandicoot is een genetisch gemodificeerd buideldier met geweldige avonturenvaardigheden

Go to TOP