Adam en Eva: Cut The RopeSnijd het touwCut Rope: Journey in timeSnijd het touw: ExperimentenCut the Rope: Volledig gratisCut the Rope 2Minecoins AdventureStickman RopeFly with ropeRope HelpRope Rescue Unieke puzzelMijn Om Nom: Drink waterCut The Rope fruitBad Piggies: Snijd touwenZombie Demolisher 4Zombie sloop 2Zombie folteraarLogica toekomstBrand en WaterZombie Demolisher 3: Cut the ropeMario snijden

Cut the Rope Games

Snijd het touw en voed de kikker

Cut the Rope is een succesvolle saga van videogames die zijn geboren voor smartphone en tablet. Het mechanisme van de spellen van Cut the Rope is heel eenvoudig, maar tegelijkertijd ook zeer verslavend, omdat je naarmate je verder komt in de game iets gecompliceerder bent. De hoofdpersoon van dit spel is een kikker genaamd Om Nom, die altijd honger heeft en snoep wil bereiken. Dit snoepje is meestal gebonden door touwen en door mechanismen moeten we het de kikker bereiken. De gameplay is eenvoudig, want je hoeft alleen maar je vinger over het touchscreen te schuiven om de snaren door te snijden en de snoepjes te laten vallen, we zullen de muis gebruiken voor de pc-versie. Bovendien zijn er op elk niveau 3 sterren, je kunt een niveau overwinnen zonder ze te verzamelen, maar om nieuwe niveaus te ontgrendelen, wordt je om een bepaald aantal sterren gevraagd.

De spellen van Cut the Rope zijn geboren met hun eerste versie in 2010 en waren een absoluut succes na nog veel meer versies achter de rug. Naar schatting zijn deze games meer dan honderd miljoen keer gedownload over de hele wereld. Hier vind je alle titels van dit succesvolle spel en anderen die er uit zijn voortgekomen. Je kunt de klassieke Cut the Rope en andere games spelen waarin Om Nom de hoofdrol speelt. Mis niet de leuke spellen die we voor je hebben voorbereid in deze categorie van Cut the Rope!

Klipp tauet som holder candy for å mate det grønne monsteret

Go to TOP