Dames

Dames Games
anderen Dames Games


Andere gratis spelletjes
+ 30
nieuw
gratis Tafel GamesTafel GamesTafel Games
+ 10
nieuw
gratis Parchís GamesParchís GamesParchís Games
+ 10
nieuw
gratis Domino GamesDomino GamesDomino Games
+ 10
nieuw
gratis Tennis GamesTennis GamesTennis Games
+ 10
nieuw
gratis Klassiek GamesKlassiek GamesKlassiek Games
+ 50
nieuw
gratis Strategie GamesStrategie GamesStrategie Games

Dames Games

Dames Games

Dit complex bordspel waarbij twee tegenstanders te spelen met hetzelfde aantal onderdelen en moeten rukken in tegenstelling tot die van hen riep Damas. Daarin is er geen kans, alles is gebaseerd op de strategie die moet worden weerspiegeld in de berekende bewegingen die we maken om ons spel te ontwikkelen.

De gameplay is simpel, in eerste instantie hebben we 12 stuks voor elke speler en een kleur voor elk. Deze stukken bewegen diagonaal één ruimte en als ze één of meer delen die elk tellen als een extra beweging kan doden, dus als ze bereiken het einde van het parcours kan worden afgelegd 3 pleinen en geëlimineerd twee vijandelijke stukken.

Er zijn ook stukken wildcard laat bewegen, deze delen worden verkregen wanneer het kunnen komen met een kartonnen volgende tegenstander. De wildcard stukken hebben een duidelijk voordeel voor de speler die hen heeft, hoewel het niet onmogelijk te verslaan. Als je van strategie games en neem het op een nieuwe uitdaging op het bord.Probeer te zoeken andere spellen