diego

Diego Games
anderen Diego Games


Andere gratis spelletjes
+ 120
nieuw
gratis Voetbal GamesVoetbal GamesVoetbal Games
+ 80
nieuw
gratis Koken GamesKoken GamesKoken Games
+ 80
nieuw
gratis Dora GamesDora GamesDora Games
+ 30
nieuw
gratis Peppa pig GamesPeppa pig GamesPeppa pig Games
+ 140
nieuw
gratis Cartoon network GamesCartoon networkCartoon network
+ 20
nieuw
gratis Kinderen GamesKinderen GamesKinderen Games

Diego Games

Diego Games

Diego's neef van Dora the Explorer en is over dieren gepassioneerd. Hij wil spelen met ons de meest verbazingwekkende en leuke spelletjes van de saga Diego. Net als zijn neef, heeft zijn eigen tekenfilmserie op tv getiteld Go, Diego, Go!. Het zal de jungle begeleid door zijn onafscheidelijke dieren die u zal helpen alle hindernissen te overwinnen verkennen.

Diego is een jongen met een zeer duidelijke ideeën, wil goed voor iedereen en houdt van dieren in nood te helpen om te reizen met zijn redders en red alle mensen die uw hulp nodig. Het zal verdiepen in de jungle dieren die worden gedesoriënteerd door de stropers te helpen.

Als je wilt om te schilderen, dan kunt u ook doen in een spel waar je Dora en Diego Boots in de jungle. De kleuren die je leuk vindt en print het uit als je echt leuk vond. Misschien heb je het gevoel dat dressing Diego en het uiterlijk, zoals altijd draagt ​​dezelfde kleding. Als u liever actie, aarzel dan niet om de redding vliegtuig te rijden om te reizen naar de Zuidpool, waar pinguïns uw hulp nodig. In een van zijn avonturen, onze vriend Diego missen de bus naar school te gaan en worden gedwongen om de skateboard te gebruiken om naar school te krijgen op tijd. Uw reis is nog ingewikkelder als je vooruitgang.

Dit zijn enkele van de avonturen die je kan leven door de neef van Dora the Explorer, ook op zoek naar zijn plaats onder kinderen. Als je van de tekeningen van uw premie, kun je niet missen Go, Diego, Go want het heeft een zeer soortgelijk thema waarmee u kunt doorgaan met het Engels en Spaans te leren. Graven in deze jungle online met Diego en conseguiréis grote dingen samen!Probeer te zoeken andere spellen