gratis Digimon Spelletjes

gratis Digimon Spelletjes

Dompel je onder in de wereld van Digimon aan computer wezens die de verschillende games van deze geanimeerde serie bewonen vechten. Voorzie je Digimon om de eindbaas Devimon geconfronteerd in een groot gevecht met je favoriete personages.

Digimon SpelletjesGratis Digimon Spelen
Digimon
Gratis Digimon puzzel Spelen
Digimon puzzel
Gratis Digimon, puzzel Spelen
Digimon, puzzel
Gratis Digimon Agumon Spelen
Digimon Agumon
Gratis Digimon Tamagotchi flash Spelen
Digimon Tamagotchi flash
Gratis Pokemon dating Spelen
Pokemon dating


+ Digimon SpelletjesGratis Digimon disnake Spelen
Digimon disnake
Gratis Monster revolutie Spelen
Monster revolutie
Gratis Cel en Gabumon Spelen
Cel en Gabumon

Digimon

Digimon Spelletjes

Hoe je Digimon te spelen gratis, geen downloads

Buiten medeweten van een groep kinderen worden vervoerd naar een digitale wereld, is deze nieuwe wereld bevolkt door wezens genaamd Digimon. Sommige van deze wezens zijn agressief of slecht en proberen om de kinderen te doden, maar dan is hun Digimon metgezellen lijken om hen te beschermen.

Elk van deze begeleiders past de persoonlijkheid van elk kind, zodat ze zijn zeer verschillend van elkaar. Maar het meest verbazingwekkende van deze monsters is dat ze in staat zijn om te evolueren en steeds krachtiger als er kinderen om vragen of nodig hebt.

Deze kinderen beginnen aan een reis naar de weg terug naar huis, waar ze talloze vijanden zal worden geconfronteerd te vinden. Aangezien de profetie zegt dat de kinderen worden gekozen om het kwaad van de digitale wereld, iets dat het kwaad in geen geval kan worden toegestaan ​​elimineren. Zelfs sommige van deze vijanden zijn zo krachtig dat ze onder zijn bevel zal moeten een heel leger van monsters bereid zijn zich te houden aan hun wensen zonder aarzeling. Als kinderen om te overleven en terug naar huis zullen ze moeten vechten.

De wereld Digimon is al op onze website en hebben alle spellen opgesteld over dit onderwerp in deze categorie, zodat je niet een van die beschikbare missen. Digimon succes leidde hen naar platformen zoals GBA, Nintendo DS en 3DS, PS3, etc. en nu heb je in je PC online en gratis. Geniet van de avonturen van deze schattige dieren en hun baasjes en wegkomen met het kwaad van de digitale wereld!
Probeer te zoeken andere spellenReacties Games