Dragon LandDinosaur King 2Dinosaur KingDino avonturen


Andere games van Dinosaur King

Rey León MemoryFood AvenueSmashy StadVechten: Thai Fu 2Extreme burgerHamburger examenTransport Dinosaurs: SimulationLudo King ParcheesianCrazy Shooting KingDuels koningen - Duels of kingsDinosaur levenDinosaur SteakKing of ThievesKing manierKing of Drag: 2 Fast 2 FuriousDinosaur rennenVoeden een dinosaurusGizmo met Kerstmis

Dinosaur King Games

Maak deel uit van Team D

Het is een anime serie gemaakt door Sega en Zonsopgang in het team D gevormd door Zoe Drake, Max Taylor en Rex Owen reizen over de hele wereld op zoek naar dinosaurus kaarten die de Doctor Z verloren voordat het krijgen het kwaad Gang Alpha . Met behulp van deze kaarten zullen terug te gaan naar het leven dinosaurussen te brengen gehoorzamen en de strijd tegen dino's Alpha Gang.

D team doel is om manieren om de dinosaurussen te doen herleven in vrede en harmonie te leven te vinden. Terwijl de Alpha en zijn boze bendeleider Dr. Z Severus, directe concurrent van Dr. Z heeft tot doel Herbeleef gevechten tussen hen te maken en geld te verdienen op hun kosten.

Dus als je houdt van dinosaurussen kunt u nu deel uit van het team D worden en te helpen deze helden redden van de dinosaurussen van het vallen in de verkeerde handen. Het zal geen gemakkelijke taak en het pad zal vol gevaren, maar iemand heeft om hen te redden uit de klauwen van de hebzucht, zult u in El Salvador?.

We worden geconfronteerd met de dinosaurussen van Dino Rey om je te betrekken bij hun meest epische veldslagen


Voetbal GamesAuto's GamesVermogen GamesSlijtage GamesMeisjes GamesBubble shooter GamesMario bros GamesKoken GamesZombies GamesTafel Games2 spelers GamesGevecht GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP