Solitaire: Speed clusterJamaicaanse dominoDomino MultiplayerDominoDomino-blok

Andere games van domino

Domino-blokUno onlineJamaicaanse dominoDomino MultiplayerNieuwe dominoDominoLooney Tunes mahjongMahjongg alchemie


Domino Games

Doe je chips weg voor je rivalen

Een andere klassieke tafelspelen en een van de meer sociale, omdat het wordt gespeeld tegen maximaal 4 spelers, maar het kan ook gespeeld worden door 2-3 spelers. Voor dit spel zijn er talrijk en gevarieerd spel opties, altijd afhankelijk van hoe ze worden verspreid spelers ofwel in lijn items, in paren of teams) moeten ook overwegen om de punten en als verschillende rondes van spel.

Een andere data te onderzoeken, is hoe om te ori√ęnteren of tokens worden gevolgd. Het klassieke spel bevat veel spelmodi, kenmerkend voor de Spaanse cultuur, maar vandaag moeten we rekening mee houden dat dit populaire spel internet de mogelijkheid om online game is ingeschakeld en is afgebroken culturele barri√®res, op basis van de regels Domino internationaal.

We herinneren u eraan dat aan domino 28 aparte elk spelen met twee pleinen, elk met een numerieke waarde van 0-6 en begint altijd met een tweemaal hogere waarde en sindsdien wordt gespeeld in de bochten chips nodig zijn.



Tafel Games

Al het plezier met de bordspellen

SudokuTorresde magneetAncient Mahjong4 op een rijSpel ladderBattleships 3dGezonken piratenschepenAlligator toont tandenBattleshipsClassic monopolieVol pensionTable football

Puzzels Games

Verdwaal tussen de stukjes van deze puzzels

Fallout 4: PuzzleAggro wraakzuchtige tomaatIjzigRio 2 spin-puzzelPuzzel Shin ChanObjecten verwijderenLemmingen op KerstmisRadioactieve jackStedelijke onrustYumstersBoos koeienOh nee! meer lemmings

simmilar spellen

Parchís GamesKlassiek GamesSchaakspel GamesMonopolie Games