donald duck

Donald duck Games
anderen Donald duck Games

Donald duck Games

Donald duck Games

De bekendste is ongetwijfeld eend DisneyDonald Duck, dit is altijd gekleed in een matroos en is een grote vriend van Mickey en anderen. Het heeft een vreemd accent en is de meest chagrijnig groep, maar op dezelfde wijze is ook heel vertederend.

Hij is altijd bereid om zijn vrienden te helpen hoewel een beetje laf, maar niet verwaarloost zijn vrienden. Soms heeft om voor haar drie jonge neefjes zijn over dingen, het brengt je meer van een hoofdpijn en een hoop avonturen met hen.

Hoewel ze veroorzaken veel problemen, zijn jonge neven zijn de grote zwakte en is altijd blij om te schelen. Naast altijd proberen om ze te imponeren met een verhaal of probeer ze ergens te nemen om de dag door te brengen, maar deze kleine jongens altijd ingewikkeld elk plan met zijn verlangen om te verkennen en ontdek de wereld om hen heen.

We hebben ook gezien deze eend in films alleen al dat zijn vermogen om een ​​hoofdpersoon soepel te zijn heeft aangetoond, net als in vele anderen is verschenen als een minder belangrijk karakter helpen Mickey en Goofy.Probeer te zoeken andere spellen