doodieman

Doodieman Games


Doodieman het watje heldDoodieman AgentDoodieman redden van de gijzelaarsWhack uw computer: DoodiemanDoodieman Bazooka

anderen Doodieman Games

Poopooman vs 300Whack je baas: 13 Manier om je baas te rakenSmerige heroes vs zombies

simmilar spellen

Gevecht GamesHumor GamesHulk GamesSuperhelden GamesCapriolen GamesDoodieman GamesPoint and click GamesZombies planten Games
Doodieman Games

Doodieman Games

Doodieman is een super held beroemd voor zijn wandaden te laden en te lanceren hun eigen kak vijanden van de samenleving als criminelen die onze staat schaden.

Gekleed in een pak rode held, hij heeft zijn gezicht bedekt en blote kont. Het is in staat om te vliegen, je hoeft alleen te scheet en shit vliegen. Heeft een verwoestende wapen, is een soort van machinegeweer, die wordt aangesloten in de kont te kak schieten op hoge snelheid.

Stopt vijanden door het gooien kak en scheet naar zijn eigen stront te dekken. Het is een beetje piggy en houdt van het helpen van anderen. Terwijl sommige zie niet asynchroon, sommige mensen zien smerig en walgelijk, het is normaal, die iemand om kak smeren zou willen.

Doodieman wil om anderen te helpen, maar altijd iets mis, het altijd eindigt verscholen in stront. Is teleurgesteld mensen die hem niet begrijpen.

Superhelden Games

Kizi Games
Meest gespeelde games

Fortnite onlineKlassieke Tetris blokkenFortnite Battle MemorySubway SurfersSims 4Minecraft Hunger Games Ver. 2Doodieman het watje heldDoodieman AgentNick CupParkour GTA V stijlPhineas en Ferb op de achtbaanAfstammelingen 2: Slecht tegen één