Dora the explorerDora the Explorer in de ambulanceDora the Explorer schone strandVerkleed Dora the ExplorerDora the Explorer in het ziekenhuisDora the Explorer en diegoDora the Explorer op de beursDe schat van Dora the ExplorerDora en Boots aan de redding van PrinceCartoons motorfiets race met hindernissenDora the Explorer slaat de hondRuimtepak van dora de ontdekkingsreizigerDora the Explorer en bloemenDora the Explorer MermaidDora reist naar het strandDora the Explorer en de winkelwagenDora the Explorer: CleanDora en de schildpaddenDora the Explorer: Foto' s op de zeeDora the Explorer verzamelt diamantenDiego schattenjachtDora redt laarzenDora ziekDora the Explorer in je garderobeDiego, connect 2Engels leren met DoraDora the Explorer schieten de ballonnenDora naar de ontdekkingsreiziger: Gevaarlijk museumDora the Explorer in de wereld van de aardbeiDora is ziekDora the Explorer: Doden bugs in de jungleDora the Explorer, spelen bingoDora en Diego in HollywoodDora lost het raadsel MayaDora the Explorer in de fifaDora in de ruimteDora the Explorer puzzelDiego jurkDora the Explorer PrincessDora the Explorer de zorg voor een krokodilDiego' s neef van Dora the ExplorerDora vs zombiesDora en Diego verzameld kerstcadeausDora the Explorer verdeeld zoetighedenDora the Explorer op het podiumDe beste vakantie van Dora de ontdekkingsreizigerDora haarlozeDiego aan de reddingDora en Diego: Verborgen nummersKleurplaten Dora en DiegoKapper Dora the ExplorerMakeover Dora the Explorer: SpaDiego Laatste reddingDiego mist de busDora' s Big AdventureDora zoek voorwerpenDora Kerst MakeoverDora zeemeerminDora's feestjeKam echte ontdekkingsreiziger doraDora the Explorer: Avonturen in de ruimteDiego vs aliensPolitie kleden DoraDora jetskiënDora the Explorer dress in het voorjaarDora the Explorer ballon pakketten verdeeldDora the Explorer te kleden op de hellingDiego verzamelt vruchtenDora de ontdekkingsreiziger: Make-up voor kerstPuzzel van Dora de ontdekkingsreiziger in het kasteelDora jurk KerstDora the Explorer vs. Flying CreaturesCreëren poster van Dora the ExplorerDora Make up bootsWie drinkt meer sap?


Andere games van Dora ontdekkingsreiziger

Paw CrushWie is het? NickelodeonMaak modieuze karaktersDoraemon TinkerBellDoraemon PintaDoraemon vs SawDoraemon-geheugenDoraemon Puzzle BubbleDoraemon MahjongDoraemon CrushDora the Explorer bmxDora kerstDora the Explorer: Bloemen plukken op een motorfietsDora the Explorer vissenDora the Explorer: SnowboardDora the Explorer en Diego visserijBackyardigans AdventuresDora the Explorer injectie

Dora ontdekkingsreiziger Games

Leer en speel met Dora the Explorer

Spelen en leren met Dora! Begeleidende deze mooie jonge ontdekkingsreiziger, Dora 7 jaar oud, en uw huisdier, Botas (een paarse aap 5 jaar oud, trouwe metgezel) in een aantal van zijn reizen en woont een zeer verrijkend en leerzaam avontuur!. Deze serie is geboren voor peuters en kleuters, waar ze lessen te leren met Dora moedig en tijd zal het leren van talen, het Engels versie Spaanse Dora leert jong en de Spaanse en Latijns-Amerikaanse docent Engels.

Hoewel deze twee onverschrokken avonturiers vooraf met de hulp van een kaart, maar niet genoeg om je ultieme doel te bereiken, dus vergeet niet om hen te helpen in hun zoektocht naar verloren voorwerpen, of dat ze hebben verloren, maar ook wat je nodig hebt om te gaan door middel van een belemmering of een obstakel op hun pad en ten slotte vindt deze raadselachtige objecten. We moeten ook om hen te helpen allerlei uitdagingen die zal verschijnen aan hen als ze vooruitgang de avonturen van Dora en Boots te overwinnen. Je moet voorzichtig zijn met Swiper de vos, die de schurk van de serie en altijd wil om te stelen objecten Dora en Boots nodig hebben om hun missie te voltooien te zijn. Om deze bende hen voegt zich zo nu en Diego's neef Dora ster in zijn eigen serie genaamd Go, Diego, Go!

Afgezien van hun opdrachten steeds met Botas, Dora we games die zullen worden ondergedompeld in nieuwe werelden die niet zo goed doet onder controle, dus hij heeft uw hulp nodig. Dora uitoefenen nanny babyverzorging, Dora veranderd in een zeemeermin, een keuken met Dora, Dora arts en nog veel meer. Dora's wereld gaat om online manier waarop het netwerk voor kleinere blijven leren met deze fantastische games.

Dora the Explorer heeft duizenden avonturen om met haar vriend Boots op te voeren

Go to TOP