Doraemon MahjongDoraemon-geheugenDoraemon PintaDoraemon TinkerBellDoraemon vs SawDoraemon Puzzle BubbleDoraemon CrushNobita trouwtDoraemon Puzzle 3Doraemon slimme puzzelDoraemon en kwaad hondenDoraemon en Time MachineDoraemon: EscapeDoraemon versus King KongDoraemon: WielrennenFlappy DoraemonDoraemon motorfietsSpeel badminton met DoraemonDoraemon: CapriolenDoraemon: Doraemon run run!Shizuka vliegenNobita Shizuka kissesDoraemon en zijn vrienden puzzelDoraemon shooterDoraemon jurkDoraemon en zijn vrienden in de Time MachineDoraemon Duo Monster HackedNobita kranten in de prullenbak!Doraemon Air HockeyNobita en ShizukaDoraemon vs MarioDoraemon op scooterDoraemon restaurantDoraemon en Nobita de aarde te reddenDoraemon rasDoraemon speelgoed machineDoraemon vs ZombiesDoraemon foutenDoraemon redt zijn vriendenDoraemon modehoofdstadDoraemon en dorayakisDoraemon: PaarDoraemon en zijn band: PuzzelDoraemon jurk met een vermommingPuzzel: Doraemon en Novita in de ruimteDoraemon stijgt naar de topDoraemon: Verrassing doosDoraemon zoek deur!Doraemon run!


Andere games van Doraemon

Doraemon: TetrisDoraemon 3 verfDoraemon BowlingVerf Kerst DoraemonDoraemon VisserDoraemon kleurenDoraemon op de campingDoraemon honkbalDora de ontdekkingsreiziger: Make-up voor kerstMaak DoraemonPolitie kleden DoraPaint Doraemon 2Doraemon onthoudt de kleurenPaint Doraemon 1Doraemon typisteDoraemon: Restaurant

Doraemon Games

Reis met de magische zak van Doraemon

Kosmische kat Doraemon komt uit de toekomst naar Nobita helpen in verschillende gratis games die beschikbaar zijn voor fans zijn. Deze serie is uitgegroeid tot een van de meest beroemde Japanse anime in de geschiedenis die vele jaren op de lucht heeft besteed, dus het is bekend om generaties die is opgegroeid met de avonturen van de protagonisten. Doraemon is een robot kat-achtige XXII eeuw dat terug door Sewashi Nobi heeft gestuurd, de achterkleinzoon van Nobita om u te helpen een beter leven dan hun nakomelingen te profiteren in de toekomst. Sewashi is zich bewust van de tegenslagen die je te wachten in de toekomst en hoewel zijn voorvader wilde iets beters te sturen, uw budget net hem naar de robot verworpen door een defect in de productie te sturen.

In dit gedeelte hebben we alle games gebaseerd op de avonturen van Doraemon, Nobita en Shizuka vrienden, Giant en Suneo de school samengesteld. U kunt de controle van de op missies die anders in vele games die we hebben over dit onderwerp zal zijn. We hebben klassieke games aangepast aan de vorm van deze personages, sport games, racing, Doraemon kleurplaten, puzzels en educatieve spelletjes, enz. Een wereld vol plezier in de enige spelers zullen deze succesvolle anime serie die de grote jong publiek over de hele wereld heeft veroverd. Het is uw kans om de toetreding tot Doraemon en zijn bende in de avonturen en tegenslagen ze nog hebben in deze spannende minigames om te leven. Heb je je gaat verliezen?

De kosmische kat zal gedwongen worden in zijn magische zak te snuffelen om een ​​ding te vinden

Go to TOP